• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

April Coffee Roasters - (Danimarka)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu abilerin paket kahve ve cafelerindeki fiyatlar rakiplerine göre çok uçuk. Cafelerini de hiç beğenmedim, oturup birer bardak kahve içilebilecek 'cozy' bir ortam değil, soğuk bir butik havası var. Baristaları çok ilgili ve tatlı, kahve üzerine konuşmak için tercih edilebilir.
Kopenhag'daki kafeler nedense abi şunu demler misin isteğini kabul etmiyorlar. Günün kahvesi pour over'da ne varsa onu demliyorlar, ilginç geldi yazayım dedim. Bir tek Roast isteğimizi yerine getirmişti.

Kopenhaga yeni bir şube açmışlar. Başka bir kafeyi ararken bir anda karşımıza çıkınca girip birer kahve içmiştik. Yukarıda söylenenlere harfiyen katılıyorum, aşırı ilgili ve konuşmayı çok seven baristaları fakat günün kahvesi adı altında servis ettikleri son derece sıradan bir kahveleri mevcuttu gittiğimiz tarihte. Hem espressoda hem filtrede aynı çekirdeği kullanmışlardı ve iki kahve de çok düzdü. Yani bir bardağı bir paket kahve fiyatına denk gelecek şekilde fiyatlandırılan special kahvelerinden almazsanız evde yaptığınızdan çok daha kötü bir kahve içmek durumunda kalabilirsiniz. Yine yanlış görmediysem kahveleri öğütülmüş biçimde weber single doze tüplerde muhafaza ediyorlardı(en azından o şubede öyleydi). 3 günlük Kopenhag maceramda yaşadığım en kötü f/p oranına sahip kahve deneyimiydi.

Kahve topluluğuna yaptığı katkılar nedeni ile çok takdir ettiğim ama dümdüz tişörtü 1199 krona (160 euro) satacak kadar işini bilen Patrik Rolf tarafından silkelendiğimizi hissetmiştik 😀.

*Coffee Collective(x2), Prolog, April. Hiçbirinde evde kendi yaptığım v60/espresso kalitesini bulamadım ki bu konuda iddialı bir insan da değilim.

Patrick kardeşimizi bir nitelikli kahve figürü olarak oldum olası sevmişimdir, gerçekten. Youtube kanalındaki sayısız faydalı içeriği olsun, sosyal medya üzerinden irili ufaklı herkes ile iletişim kurması, sorulara cevap vermesi olsun. Adamın bu işi severek yaptığı ortada kesinlikle. Ama en sevdiğim özelliği ise keriz tokatlama işini dünya çapında yapıyor olmasıdır. Biz yapamadık, sen yap kardeşim. Yürüyedur.

Tanım: Beyaz tişörtünü severek giydiğim moda markası. Fiyatı ortalamanın biraz üzerinde evet ama kesinlikle hakkını veriyor. Fakirlerin giyememesi ise en büyük artısı. Kopenhag'a giderseniz bu tişörtten almadan dönmeyin. En kötü gelince burada satarsınız açıklamaya da "yeni tişörtler denemek için satıyorum" dersiniz

Geri