Kızılay da nitelikli kahve demleyen ve satan yer soruluyordu. Yazıldı mı görmedim p22 açılmış meşruiyette. Espressosu iyiydi. Kendimiz kavuruyoruz dediler. En son hoşderede kavurmaya başlayacağız demişlerdi.
@Yetkin sayseinde gitmiştim. Hoşdere'de farklı çekirdeklerden de espresso yapıyorlardı. Cafe tasarımları hoş.
Armada’nın yakınında la nuage vardı kapanmış yerine hound açılmış Etiyopya ve Brezilya seçeneği var espresso da. Etiyopya denedim güzeldi.
Cruffin kruvasanları güzeldi. Troika kahvelerini demliyorlar.
Cacao reserve: yanında kahve akademisi var espresso vs. isteyince kahve akademisinden getiriyorlar. Espresso içtim güzeldi. %100 kakao dan oluşan çikolataları var. Cacao reserve tatlıları çikolataları ve kahvesi ile hoş bir mekan. Yanindaki kahve akademisinden V60 istedim saat 17 civarı yapamayacaklarını söylediler. Üçüncü nesil bir kahveci gibi durmuyor.
Tunalı Walker's çok ilgililerdi. Atölye benzeri ortamları var. Kahveye dair muhabbet edilebilen bir yerdi.
Batımerkez metro çıkışında abelle coffe spada cpffee departmant ve Niji çekirdekleri var.
@berkaykcay tavsiyesi üzerine uğradığım bir mekan.