• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

AliExpress'te aldığım bu tartının sesi nasıl kısılıyor?

kahvedener

Yeni Üye
Daha fazla  
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
ses kısma gibi bir özelliği yok diye biliyorum. çıkan ses buzzer sesine benziyordu, içini açıp buzzer'ı sökmek ebedi bir çözüm olabilir :D lehimle sökülürse istendiğinde de tekrar takılabilir.

Motosiklet hırsızlarının alarmlı disk kilitlerinin ses çıkaran kısmına sıcak silikon sıktıklarını okumuştum bir yerlerde. Tabi siz bu silikonu sıkınca tartı da bozulabilir o yüzden yatırım tavsiyesi değildir 😂

Hocam 2 tuşa aynı anda basarak belki birşeyler yapabilirsiniz tuş kombinasyonlarını deneyin olandı içindeki buzzerın bir ayağını kesiverdinizmi seste kesilir

İçini açıp kesme işine girmedim de alt kısımdaki ses çıkış deliğini bantlarsam ses zannımca baya azalacak. Aldığım yere de yazdım tuş kombinasyonu vs yokmuş kısma için. Kısılamıyor dedi satıcı.

burda üretici iletişim vs var deneyin isterseniz

Sıcak yada soğuk şeffaf silikon ile sıvayın sesin geldiği deliği.
Bantladım şu an baya azaldı duruma göre silikon. Teşekkürler öneriniz için.

burda üretici iletişim vs var deneyin isterseniz
Üretici ile iletişime direk Aliexpress'ten geçtim. Herhangi bir tuş kombinasyonu yok kapatılamıyor ses dediler. Ama teşekkür ederim direk firma linki için. (y)

Geri