• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

#25753 sipariş numaralı siparişimle alıma katılmış bulundum. Guji Gigesa Natural ve West Arsi Nensebo Refisa ikilisini denemek istedim, yorumlar ve tadım notları beni umutlandırdı.

Herkese iyi ve sorunsuz alımlar dilerim.

şimdiden benim için hayal kırıklığı olan alışveriş. ayın 18 inde verdiğim sipariş 26 sı olmasına rağmen halen elimde değil. amazon almanya üzerinden kahve makinesi aldım, elime daha hızlı ulaştı. kahveler kavrulmayı bekleniyor vs bahanelerini de asla kabul etmiyorum. kavurmadığın kahveyi elindeymiş gibi satmak zorunda mısın? ama alışveriş yaptığınız esnada kavrulma tarihini görerek alıyorsunuz savunmalarının bir hükmü yok. alışveriş yaptığım günden makul bir süre sonra yapılacak kavrulmayı kabul edebilirim ama 8 gün oldu, bu nedir ya... bir daha buradan alışveriş yapmam için aşırı muhteşem bir kahvenin elime geçmesi ve halihazırda da kahve stoğumun olması gerek. bu ikisinin bir arada olması da biraz zor.

şimdiden benim için hayal kırıklığı olan alışveriş. ayın 18 inde verdiğim sipariş 26 sı olmasına rağmen halen elimde değil. amazon almanya üzerinden kahve makinesi aldım, elime daha hızlı ulaştı. kahveler kavrulmayı bekleniyor vs bahanelerini de asla kabul etmiyorum. kavurmadığın kahveyi elindeymiş gibi satmak zorunda mısın? ama alışveriş yaptığınız esnada kavrulma tarihini görerek alıyorsunuz savunmalarının bir hükmü yok. alışveriş yaptığım günden makul bir süre sonra yapılacak kavrulmayı kabul edebilirim ama 8 gün oldu, bu nedir ya... bir daha buradan alışveriş yapmam için aşırı muhteşem bir kahvenin elime geçmesi ve halihazırda da kahve stoğumun olması gerek. bu ikisinin bir arada olması da biraz zor.

Kavurmadığı kahveyi elinde gibi satmıyor, zaten sipariş üzerine kavruluyor kahveler.
Başlığın ilk mesajında yazıyor oysa ki:
Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar Günleri vereceğiniz “Sonraki Kavrulma Tarihi” seçenekli siparişiniz sonraki Çarşamba Günü gönderilir.

Siz siparişinizi verirken sonraki kavurma tarihini ayın 25'i olarak görmediniz mi?
Muhtemelen siparişiniz dün kavrulmuş, bugün de kargoya verilmiş veya verilmek üzeredir.

Son aylardaki en başarılı toplu alımlardan biri yapılıyor şu an.
Sorun yaşayan kişi sayısı az, yaşanan sorunlara da @Ömer Aydın hızlı bir şekilde çözüm buluyor gördüğüm kadarıyla.
Biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.

ama alışveriş yaptığınız esnada kavrulma tarihini görerek alıyorsunuz savunmalarının bir hükmü yok.

Ama alışveriş yaptığınız esnada kavrulma tarihini görerek alıyorsunuz. Ben de 18 Ağustos tarihli bir sipariş verdim. Kavrulma tarihi olarak da 25 Ağustos görünüyordu. Bu şartlarda kahveler 25 ağustostan önce gelse bir yerlerde bir yanlışlık olmaz mıydı sizce de?

Aman Can Bey, yapmayın:) Şaka bir kenara zannediyorum son ekranda doğru rakamı gösteriyor.
Şimdi alabildim. Ama benden mi kaynaklanıyor sorun tam emin olamadım, fiyat ve kahveler sonradan geliyor ekranıma. Java uygulamasında sonradan yükleniyormuş gibi...

Herkesin çok beğendiği Keramo Espresso, Guji Wet ve Burundi Honey kahveleri ile alıma katıldım. Damo'ya bayılmıştım zaten, bu arkadaşlarda da beklentim yüksek :)

Y
Şimdi alabildim. Ama benden mi kaynaklanıyor sorun tam emin olamadım, fiyat ve kahveler sonradan geliyor ekranıma. Java uygulamasında sonradan yükleniyormuş gibi...

Herkesin çok beğendiği Keramo Espresso, Guji Wet ve Burundi Honey kahveleri ile alıma katıldım. Damo'ya bayılmıştım zaten, bu arkadaşlarda da beklentim yüksek :)
Kahve seçkisi özelliği Shopify'a yeni eklediğimiz bir eklenti ve son ekrana kadar tutarı göstermeyebiliyor ama son tutarda bir sorun yaşamadık, afiyet olsun şimdiden;)

4 paket kahve almayı düşünüyorum, deneyen arkadaşlardan veya bizzat @Ömer Aydın Bey’den ilk 4 etiyopya tavsiyesi rica edebilir miyim, en iyi gibi değil çünkü bu kişiden kişiye değişir ama akla ilk gelen, ilk denenmesi önerilen gibi. teşekkürler :)

4 paket kahve almayı düşünüyorum, deneyen arkadaşlardan veya bizzat @Ömer Aydın Bey’den ilk 4 etiyopya tavsiyesi rica edebilir miyim, en iyi gibi değil çünkü bu kişiden kişiye değişir ama akla ilk gelen, ilk denenmesi önerilen gibi. teşekkürler :)
hocam soyle bir taradim. Hamasho, Aricha, Guji Natural ve Burundi Honey on plana cikmis. Son burundi yerine keramo da tercih edilip, begenilenler arasinda :)

Kendi favorilerimi yazayım: Aricha, Hamasho, Guji Washed, Worka

Bana göre hocam Gedeb worka,guji gigesa naturel,sidamo damo anerobik,nensebo west arisa

Aslında daha bahsetmeyecektim ama yeni bir gelişmenin de haberini şimdiden vereyim. Kampanyada hangi kahveyi beğeneceğimiz konusunda yeterince zamanımız oldu ve bu özellik için doğru zamanlama diye düşünüyorum.
Yeni bir "Kahve Aboneliği" modeline yakında geçiş yapacağız. Henüz testlerini yapıyorum fakat büyük ihtimalle beğendiğiniz kahvenin sayfasına girdiğinizde çıkacak bir "abone ol, x yerine y indirimli fiyatı ile al" seçeneği gelecek.
Testler sonuçlanınca ve aktif hale getirince detayları ile duyurusunu yapacağım.
Hayırlı olsun şimdiden:)
🙏

25529 nolu siparişim bugün kargoya verilmiş, yalnız kargo bilgilerinde alıcı ödemeli ibaresi mevcut. Sanırım yanlışlık oldu selamlar.

25529 nolu siparişim bugün kargoya verilmiş, yalnız kargo bilgilerinde alıcı ödemeli ibaresi mevcut. Sanırım yanlışlık oldu selamlar.
Uyarınız için teşekkürler, düzeltmeyi yaptık (y)

Geri