• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir haber vereyim, paketlerimizi değiştirdik, ilk örneğini ekliyorum. Bu paketler doypack dediğimiz fakat iç kısmında muhteviyatında aluminyum barındırmayan yüksek bariyerli evoh-coex kaplama, valf de arkada olacak... Tedarikçiye çeşitli baskılarımla:) bu gece baskıya giriyor, Cuma sevkiyatımıza yetişecek gibi görünüyor. Kilit mekanizması bir yırtma işlemiyle bağlantılı olmadığından şimdiye kadar yaşamış olduğumuz paket sorunlarını en hızlı ve aynı zamanda bir üst sürüme güncelleme şeklinde çözüm olarak bunu düşündük. Hayırlı olsun. Sabrınız için çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 15227
@Ömer Aydın bey tebrik ederim, az olsada müşteri şikayetini hiçbir mazeret üretmeden dikkate alıp çözüme ulaştırmışsınız, renk oldukça güzel olmuş.

Değirmende daha önce türk kahvesi öğütmüşüm. Kahve öğütürken farkettim. Kahvenin yarısı türk kahvesi inceliğinde yarısı french press ayarında oldu. Cleverda demlemedim. Bence yine sonuç çok güzeldi. Burada önce kahve-kavurma kalitesi sonra değirmen kalitesi tezimi doğrulamış oldum. Bir dahakine havanda döveceğim çekirdeği..
Buna bilişim dünyasında stres testi diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, sonuçları merakla bekliyoruz @Cleverfan

Bu akşamüstü Karataş şubelerini ziyaret ettim. Tarihi evleri severim, mekanlarını çok sevdim. @Ömer Aydın hem mesleğine çok aşık hem de çok hoşsohbet biri. Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum ☕ Yeni paketlerini canlı canlı görmüş oldum ☺ 2 saat civarı kaldım, sohbet edip kahve denedik. Ömer bey Aricha ve Damo ikram etti. İkisi de çok keyifli kahvelerdi. Damo'yu haziran ayında denemiştim. Bugün denediğim daha nahif bir yorumdu. Aylık alım siparişlerim henüz kavrulmadığı için teslim alamadım. Birkaç gün sonra elimde olacak 🎠

Ekli dosyalar

• IMG_20210824_230559_044.jpg
    IMG_20210824_230559_044.jpg
    106.8 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20210824_230601_347.jpg
    IMG_20210824_230601_347.jpg
    115.5 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20210824_230608_812.jpg
    IMG_20210824_230608_812.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 136
Buna bilişim dünyasında stres testi diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, sonuçları merakla bekliyoruz @Cleverfan
eskı paketin renk paleti daha güzeldi sankı hocam genede muşterilerin geri bildirimini dinliyor olmanız takdire şayan bu arada geçen burundi honey için olan tavsiyeleriniz dinledim ekşilik hic kalmadı hafif acılık vardı ama çok rahatsız edici değildi ve kahveyede tatlılık geldi sizin dedğiniz yöntemle tabi aromaları tam alamadım

Bu akşamüstü Karataş şubelerini ziyaret ettim. Tarihi evleri severim, mekanlarını çok sevdim. @Ömer Aydın hem mesleğine çok aşık hem de çok hoşsohbet biri. Kendisiyle tanıştığım için çok mutlu oldum ☕ Yeni paketlerini canlı canlı görmüş oldum ☺ 2 saat civarı kaldım, sohbet edip kahve denedik. Ömer bey Aricha ve Damo ikram etti. İkisi de çok keyifli kahvelerdi. Damo'yu haziran ayında denemiştim. Bugün denediğim daha nahif bir yorumdu. Aylık alım siparişlerim henüz kavrulmadığı için teslim alamadım. Birkaç gün sonra elimde olacak 🎠
Sizi Karataş'ta ağırlamak çok keyifliydi @Masal. Açılışa da sayılı günler kaldı, her zaman bekleriz.

Son düzenleme:
Selamlar
Öncelikle teşekkür ederim, paketi bugün açtım ve 2 espresso içtim, kahve isminde honey geçince daha tatlı bir içim bekliyordum, algıda seçicilik oldu sanırım. Uzun bir tatilde İstanbul, Çanakkale ve Antalya da bulunan kahve dükkanlarında ve kavurma yapan firmalarda espresso tadımı yaptım hiç birini beğenmedim. Evde paketi açtığımda yayılan koku, krema asidite ve gövde bir kez daha beni benden aldı diyebilirim. Bu arada bekleme süresinin üzerinden biraz daha geçtiğinde aradığım sonuçları yakalayabilirim diye düşünüyorum.

Ufak bir not : Ankara da sabah ve akşam hava soğuduğu için biraz daha çikolata tatları arıyor olabilirim :) @Ömer bey espresso E61 başlıklı makine için şöyle tatlı ama çok tatlı bir çekirdek önerebilirse onada varım. Yarın Nansebo Refisa çekirdeğim de teslim edilir .

Espresso: Burundi Kayanza Businde Station Honey
Moccamaster : Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa GR.1

Saygılarımla

Merhaba,

masadaki siyah matı nereden temin ettiniz acaba,ve kullanışlımıdır?

espresso fincanınız da çok hoş.Espressoperfetto da gördüm sanki bu fincandan..

masadaki siyah matı nereden temin ettiniz acaba,ve kullanışlımıdır?
"bar matı" diye geçiyor. google'da aratarak farklı farklı ölçülerde bulabilirsiniz. herhangi bir siteyi gözüm tutmadığı için link vermek istemedim.
bu çok afedersiniz cafemarkt linki

espresso fincanınız da çok hoş.Espressoperfetto da gördüm sanki bu fincandan
bu da sanırım bu renk

Ben gerçekten ömer bey kadar nazik, naif ve malının arkasında olan bir kahve kavurucusu daha görmedim. 6 kahveden oluşan seçkimde başarılı sonuç alamadım diye yazmama rağmen benimle iletişime geçerek elimde kalan kahveleri kontrol etmek için geri yollamamı ama bana yeni kavrumdan tekrar yollamayı teklif etti. Tabii ki bu iyi niyet karşısında o kahveleri bütün aromaları alıyor gibi içerim ve hatta tekrar sipariş vemek için kendisiyle tekrar iletişime geçerim. Gerçekten tebrik ederim coffeenutz....

Merhaba, not kısmı o kadar az karakterle kısıtlandırılmış ki (ek bir not yeri varsa kaçırdım) tam belirtemedim orada.

#25738 nolu siparişteki Etiyopya Shantawene'yi hemen gönderim seçtim ama onu da diğerleriyle birlikte gönderebilirsiniz, hiç 2 ayrı kargo için zahmet etmeyin diyecektim. Sadece onu eski kavrum gönderirseniz tercihim olur, diğerleri dinlenirken onu içmeye başlayabilirim :).

Teşekkürler ve kolay gelsin.

Merhaba, not kısmı o kadar az karakterle kısıtlandırılmış ki (ek bir not yeri varsa kaçırdım) tam belirtemedim orada.

#25738 nolu siparişteki Etiyopya Shantawene'yi hemen gönderim seçtim ama onu da diğerleriyle birlikte gönderebilirsiniz, hiç 2 ayrı kargo için zahmet etmeyin diyecektim. Sadece onu eski kavrum gönderirseniz tercihim olur, diğerleri dinlenirken onu içmeye başlayabilirim :).

Teşekkürler ve kolay gelsin.
Çok naziksiniz, bilgi için teşekkürler.

Ben gerçekten ömer bey kadar nazik, naif ve malının arkasında olan bir kahve kavurucusu daha görmedim. 6 kahveden oluşan seçkimde başarılı sonuç alamadım diye yazmama rağmen benimle iletişime geçerek elimde kalan kahveleri kontrol etmek için geri yollamamı ama bana yeni kavrumdan tekrar yollamayı teklif etti. Tabii ki bu iyi niyet karşısında o kahveleri bütün aromaları alıyor gibi içerim ve hatta tekrar sipariş vemek için kendisiyle tekrar iletişime geçerim. Gerçekten tebrik ederim coffeenutz....
Bu aynı zamanda sizin nezaketiniz, çok teşekkürler, aroma ve lezzetler konusunda da peşinizi bırakmayacağız elbette;)

Ben bu ay ilk kez Nutz deneyecektim ama benim açımdan kötü bir deneyim oluyor.
Geçen hafta pazartesi verdiğim sipariş cumartesi elime geçti ama eksik geçti firmaya ulaştım gayet kibarca pazartesi kargolanacağı ve salı elimde olacağı söylendi, dün ürün ile alakalı bilgi talep ettiğimde yeni kavrulup bu sabah kargolanacağı söylendi. Çarşamba bitti ürün ile alakalı bir bilgim yok sürekli sormaktan da sıkıldım yarın da elime geçmez ise ücret iadesi talep edip son alışverişimi yapmış olacağım.

Ben bu ay ilk kez Nutz deneyecektim ama benim açımdan kötü bir deneyim oluyor.
Geçen hafta pazartesi verdiğim sipariş cumartesi elime geçti ama eksik geçti firmaya ulaştım gayet kibarca pazartesi kargolanacağı ve salı elimde olacağı söylendi, dün ürün ile alakalı bilgi talep ettiğimde yeni kavrulup bu sabah kargolanacağı söylendi. Çarşamba bitti ürün ile alakalı bir bilgim yok sürekli sormaktan da sıkıldım yarın da elime geçmez ise ücret iadesi talep edip son alışverişimi yapmış olacağım.
Sipariş numaranızı alabilir miyiz yardımcı olabilmek için.

İncelediğimde siparişinizin 1 x cafec abaca ve 2 x 150 gram seçkisi olduğunu görüyorum. Seçkinin 1 seti gönderilmemiş ve bugün kavrumunda kavruldu yarın gönderilecek durumda. Arkadaşımız sizinle dün görüşmüş ve bugün teslim edileceği yönünde bilgi vermiş sanrım. Eğer isterseniz iade yapabiliriz veya yarın gönderimi sağlayabiliriz. Gecikmeler için özür dileriz.

İncelediğimde siparişinizin 1 x cafec abaca ve 2 x 150 gram seçkisi olduğunu görüyorum. Seçkinin 1 seti gönderilmemiş ve bugün kavrumunda kavruldu yarın gönderilecek durumda. Arkadaşımız sizinle dün görüşmüş ve bugün teslim edileceği yönünde bilgi vermiş sanrım. Eğer isterseniz iade yapabiliriz veya yarın gönderimi sağlayabiliriz. Gecikmeler için özür dileriz.
Yarın gönderilsin lütfen

Geri