• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

Sipariş verdikten sonra sitede siparişin detaylarına ulaşamıyorum. Kargoya verilip verilmediğini de göremedim. Benzer sorunu yaşayanlar var mı?
Merhaba @utkukaya siparişiniz 13.08.21 kavrumu olarak seçilmiş ve şu anda kargoya verilmemiştir.

@Ömer Aydın Bey #25131 nolu siparişimde ben de 13.08.21 kavrum seçeneği ile sipariş verdim... Kargolarken Burundiyi önceki tarihli kavrumdan gönderme imkanınız var mı? Yanıt için şimdiden teşekkür ederim. 😊

Nitelikli kahveyi henüz görememiş ve tatmamış biri olarak bu akşam bende #25115 sipariş numarası ile toplu alıma ve aranıza katıldım. Bu başlıktan okuduğum kadarıyla kendimce 100'er gramlık ; Burundi Dry, Etiyopya - Nensebo, Guji Dry, Aricha ve Hamasho siparişi verdim. Umarım V60 için doğru tercihlerdir. İlk nitelikli kahve tecrübemin çok beğenilen CoffeeNutz ile olacağı için kendimi şanslı hissediyorum.
@Ömer Aydın Bey çok teşekkür ederim. Forumda emeği geçenleri de unuttum sanmayın hepinize teşekkürler..
Sipariş verdiğim timemore C2 değirmenim ve hario v60 setim dün elime ulaştı. Denemek için sabırsızlanıyorum. @Ömer Aydın Bey #25115 numaralı siparişim bu gün kargolandı mı acaba?

hamasho washed
04.08 kavrum
cmd 25 klik
16/250
buzdağı damacana 94 derece
50 gr bloom 45 sn
kalanı tek seferde 1:15’e kadar
2. dakikada spin
2:30-2:40 arası bitiş

Tadım notlarını net veren keyifli bir fincan oldu.
Elinize sağlık @Ömer Aydın Bey.

Merhaba arkadaşlar, 250G güncel stokları girdik, bugün kavrulmuş kahvelerden alım yapabilirsiniz.

Merhaba @utkukaya siparişiniz 13.08.21 kavrumu olarak seçilmiş ve şu anda kargoya verilmemiştir.
Telefon üzerinden satın almıştım, o yüzden kavrum zamanını seçememiştim ama sıkıntı yok 😊 Kahve stoğum açısından 13.08 kavrumu olması daha iyi oldu. İlginiz için teşekkür ederim @Ömer Aydın

Dipnot: "Kahve Seçkini Kendin Oluştur!" bölümünden sipariş verince seçkide hangi kahvelerin olduğu sipariş detayında görülmüyor. Belki siteye ufak bir müdahale ile bu çözülebilir. Naçizane tavsiyedir 😊

Telefon üzerinden satın almıştım, o yüzden kavrum zamanını seçememiştim ama sıkıntı yok 😊 Kahve stoğum açısından 13.08 kavrumu olması daha iyi oldu. İlginiz için teşekkür ederim @Ömer Aydın

Dipnot: "Kahve Seçkini Kendin Oluştur!" bölümünden sipariş verince seçkide hangi kahvelerin olduğu sipariş detayında görülmüyor. Belki siteye ufak bir müdahale ile bu çözülebilir. Naçizane tavsiyedir 😊
Yorum için teşekkürler, testlerimde alt satırda görüntüleyebiliyorum ama beraber üzerinden geçmekten memnun olurum.

3 kahve seçmiş olmama rağmen "150X3 Kendi seçkini oluştur" seçeneğinde ücret sürekli 0 TL gözüküyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen oldu mu?

#25257 sipariş numarasıyla bende siparişimi geçtim. Elime ulaştıktan sonra yorumlarımı yapacağım. Beklemedeyim.

3 kahve seçmiş olmama rağmen "150X3 Kendi seçkini oluştur" seçeneğinde ücret sürekli 0 TL gözüküyor. Bu sorunu yaşayan veya çözen oldu mu?
Ürünün yanında 0 TL yazıyor ancak sepette aşağı inince toplam yazısının yanında normal fiyatı çıkıyor. Satın almayı denerseniz normal fiyatından alınabiliyor olması lazım.

Geri