• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

mvscoffee

Barista
İsim
Uğur Tunçer
Arkadaşlar selam anket sonuçlandı ufak düzenlemeler yapıldı ve açıklanmaya hazır kazanan firma ile ön görüşmede yaptık kendileri şuan İstanbul'da akşam yada yarın buraya güzel bir mesajda yazcak kendileri aktif bir üyemiz ve siz değerli arkadaşlarımızın gönüllerini kazanmış bir firma kendileri
Bu ayın kazananı @Ömer Aydın (COFFEENUTZ) oldu ankette de fark açılarak önde kazanan firma oldu kendileri...

IMG_20210731_172959.jpg

Değerli arkadaşlar,

Uzun bekleyiş sona erdi!

Hepimize yeni kahve tecrübeleriyle dolu harika bir Ağustos diliyorum.

Tanımayanlar için kısa geçeyim; 2013 yılından önce sizin gibi evinde en iyi kahveye ulaşmaya çalışan bir kahve severdim ve kavurma cihazları, öğütücüler eve sığamayınca yıllarca planladığım atılımı nihayet yapıp işe başlamaya karar verdim. Tam sekiz yıl önce bugün yani 1 Ağustos’ta şu anda Kozyatağı’nda halen devam ettiğimiz dükkanın anahtarını çevirdik. Tutkumuz hala aynı, en iyi kahveye ulaşmaya çalışıyoruz!

Bize emeğimizin karşılığını alacağımızı hissettiriyorsunuz ki bu benim için çok değerli, ayrıca birlikteliğimizin daimi olmasını istiyoruz ve biz de sizi sevindirmek için elimizden geleni yapacağız.

SİTE ADRESİ: www.coffeenutz.net
İNDİRİM KODU: 8.YILKUTLAMASI
İNDİRİM: 8. Yıl Kutlamamız şerefine %30 - tatmayan kalmasın istiyoruz!
1KG HEDİYESİ: Kilodaki fiyat avantajı ve %30 indirime ek olarak her kilo için sonraki siparişinizde kullanabileceğiniz 20₺ değerinde hediye kartı
GEÇERLİ OLDUĞU KOLEKSİYONLAR: “Kahve Dükkanı” bağlantısına tıkladığınızda karşınıza çıkan tüm kahveler (Cold Drip ve “kahveni kendin oluştur” dahil)
MEVCUTTAKİ VE DEVAM EDECEK KARGO İNDİRİMİ: 100₺ üstü ücretsiz kargo

Zamanlama süper! CoffeeNutz envanteri hiç olmadığı kadar dolu, en son gelen Bombe Naturel ile (ki müthiş kendisi) Ulusal Gıda’nın tüm 11 (ikisini espresso’ya göre yorumladığımız) kahvesi, Bien Coffee’nin 4 nitelikli kahvesi, Cafe Imports’un da sınırlı stok 3 kahvesi elimizde ve tüm bu kahveleri artık oldukça iyi tanıyoruz. Tüm kahveleri tüm yöntemlerde demleyebileceğiniz gibi, özellikle özütlemede kolaylık yaratması için seçtiğimiz 2 kahveyi ayrıca espressoya göre de yorumlayarak kavurduk.
Belirli olmamakla beraber önümüzdeki haftalarda sürpriz yeni eklemeler olabilir fakat şu andaki durum: 20 farklı müthiş tecrübe!

Kahveleri 250G, 1000G veya “Kahveni Kendin Oluştur” seçeneği ile 100G (en az 4 çeşit), 150G (en az 3 çeşit) olarak tercih edebilirsiniz.

Kavurma planımızı haftada 2 gün şeklinde düşündük. Bunun amacı “tutarlı” bir kavrum için yeterince dinlenmemiz ve sizlere geri kalan günlerde destek vermemiz olacak. Bu aya önceden hazırlıklıyız ve takvimimizi boşalttık, her hangi bir sorunuz / sorununuz (Kahvem nerede? Elimdeki şu ekipmanlara göre reçete daha farklı nasıl olabilirdi? Şu tatları seviyorum ne tavsiye edersiniz?) oldukça, tüm desteğimiz sizlerle…
Tecrübenizin ilk bardağınızdan itibaren keyifli olması için önümüzdeki günlerde tüm reçeteleri buradan paylaşacağız ve demlemelerinizde (hangi yöntemi kullanıyorsanız) sizin yanınızdayız, hiç bir bardağınızın ziyan olmasını istemiyoruz.
Zaten CoffeeNutz Garanti Kartı ile daha önce tanışmıştınız:
IMG_20210801_094830.jpg

Her Çarşamba ve Cuma günü kahvelerinizi kavuracağız. Sitemizden alımlarınızda göreceğiniz “Sonraki Kavrulma Tarihi” seçeneği bu tarihlerden iki gün önce değişecek, kahvenizin sevkiyatını şu şekilde düşünebilirsiniz:
Pazartesi ve Salı Günleri vereceğiniz “Sonraki Kavrulma Tarihi” seçenekli siparişiniz o Cuma Günü gönderilir.
Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar Günleri vereceğiniz “Sonraki Kavrulma Tarihi” seçenekli siparişiniz sonraki Çarşamba Günü gönderilir.
Bolca stok da tutacağız ve elimizde olan paketlerden seçerseniz, Pazar hariç her gün 12:00 a kadar verdiğiniz siparişler o gün kargoya verilecek.

Uzun süredir Yurtiçi Kargo ile çalışıyoruz, nispeten memnunuz, çoğunlukla gönderimimizin ertesi günü kahveniz size ulaşıyor fakat teslim edecek şubenin performansı önemli, burada bir sorun yaşarsanız lütfen bize yazın, biz de kendi şubemizi konuyla ilgilenmesi için harekete geçirelim.

İndiriminiz şu andan itibaren geçerlidir. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

Ömer Aydın

Son düzenleme:
Geçen ay gibi yine Coffeenutz'a verdim oyumu. Bu sefer olacak :D

O zaman CoffeeNutz'a bir oy da benden😎

Geri