• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ağustos Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 seferdir Coffeerem'i seçiyorum fakat, bu seçeneklerden hangisi çıkarsa çıksın, kahveleri ve fiyatları kafama yatarsa alım yaparım.
Benim dediğim olmazsa tepki veririm demek, bu toplu alımın mantığına ters.
Evet bu forumda en çok yardımcı olan kavurucu, fakat bu ay seçilmezse öbür ay, olmadı sonraki ay seçilir. Seçilmezse de, bu çoğunluğun takdiridir zaten, ki demokratik seçimin mantığı budur.
Burada veya coffeerem başlığında, neden coffeerem seçilmeli diye fikrinizi savunun tabi ama, herkes benim istediğim (sebebi haklı veya haksız)çıkmazsa alım yapmayacağım dediğinde, bu forumun/kulübün toplu alımını zedeleyecektir. Almamak tabi ki sizin tercihiniz, fakat bundaki sebep sizin oy verdiğiniz kavurucunun seçilmemesi olmamalı.
Tabi alip almamama siz karar verirsiniz sonuç çıkınca o zaman ona göre alirim teşekkürler.

Coffeerem Ağustos ayını kesin kazanir. Guzel bir indirim bekliyoruz 😊

Evet arkadaşlar, burası özgür bir ortam ancak zorlamaya gelmez, hatta ters de tepebilir. Ben şu ana dek forumda olduğum süre boyunca her seçime katıldım ve oyumu kahvelerini beğendiğim ya da merak ettiğim kavuruculardan yana kullandım, fakat genelde o an elimde yeterince kahve olduğundan sadece bir kez alım yaptım. Dilediğinize oy vermek, almak ya da almamak kişisel bir tercihtir, oy verdiğiniz kavurucuyu belirtmeyi ya da belirtmemeyi de anlayabiliyorum , ki ben hep belirtiyorum, ancak şu çıkarsa alırım bu çıkmazsa almam gibi bir durumu buraya yazmak bana da hoş gelmiyor. Bu da bir tercihtir ancak başta da dediğim gibi, bu işler zorla, adeta tehdit ederek olmaz...

Coffeerem e oyum gitti valla şişelerine bayılıyorum 🥰

• Like
Tepkiler: mmm
Duyarcılar doluştu yine.Orada ünlem işareti koyup tepkimi belirtmek istediğimi anlamayan arkadaş yazdiğimi öyle anlıyorsaniz o sizin düşunceniz.Geçen ay cofferem e atmak aklima bile gelmedi bu ay yazanlari gorunce aklima geldi ben de farkindalik yaratayim dedim.Aldiktan sonra olay bitmiyor devaminda demleme kisminda demleyemiuoruz kahveler çöp oluyor.Bu bakimdan cofferem’e destegimi belirttim.Olayı kaf dağına çikarmayi çok seversiniz.Devam edin tebrikler duyarli arkadaşlar

Oyumuzu kullandık, güzel bir tadım etkinliği bizi bekleyecek umarım ay sonuna doğru kodu kullanırız. Zira tatile çıktığım için daha Temmuz ayı kavrumlarıma bakamadım...

Ben de toplu alima ilk defa bu ay katilacagim.
Temmuz ayi basligindan gordugum kadariyla cekirdeklerin ulasmasi ayin 15-20’sini buluyor.

Yine bu ayda 15-20’yi bulur mu acaba? Stoklarimi ona gore ayarlayayim.

coffeerem için kullandım. Dark ceremony espresso çekirdeğini merak ettim.

Ben de toplu alima ilk defa bu ay katilacagim.
Temmuz ayi basligindan gordugum kadariyla cekirdeklerin ulasmasi ayin 15-20’sini buluyor.

Yine bu ayda 15-20’yi bulur mu acaba? Stoklarimi ona gore ayarlayayim.

Degassing süresini vesaire düşünürsek bence elinizde aylık alım yokmuş gibi 1-2 paket bulundurmanızda fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri