cavit
Yeni Üye
- İsim
- cavit
Hem ilgisi hem de yardimseverligi ile beni fethettigi icin benden de bir oy coffeerem'e !
Tabi alip almamama siz karar verirsiniz sonuç çıkınca o zaman ona göre alirim teşekkürler.3 seferdir Coffeerem'i seçiyorum fakat, bu seçeneklerden hangisi çıkarsa çıksın, kahveleri ve fiyatları kafama yatarsa alım yaparım.
Benim dediğim olmazsa tepki veririm demek, bu toplu alımın mantığına ters.
Evet bu forumda en çok yardımcı olan kavurucu, fakat bu ay seçilmezse öbür ay, olmadı sonraki ay seçilir. Seçilmezse de, bu çoğunluğun takdiridir zaten, ki demokratik seçimin mantığı budur.
Burada veya coffeerem başlığında, neden coffeerem seçilmeli diye fikrinizi savunun tabi ama, herkes benim istediğim (sebebi haklı veya haksız)çıkmazsa alım yapmayacağım dediğinde, bu forumun/kulübün toplu alımını zedeleyecektir. Almamak tabi ki sizin tercihiniz, fakat bundaki sebep sizin oy verdiğiniz kavurucunun seçilmemesi olmamalı.
Bir oy da benden3 Seçimdir işaretliyorum ama umudum yok bu seçimde de.
Spadanın colombiası bildiğiniz limonSpada da iyidir, severim kavurumlarını![]()
Böyle anlamamanız için özellikle açıklamaya çalıştım, fakat gene de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Tabi alip almamama siz karar verirsiniz sonuç çıkınca o zaman ona göre alirim teşekkürler.
Ben de toplu alima ilk defa bu ay katilacagim.
Temmuz ayi basligindan gordugum kadariyla cekirdeklerin ulasmasi ayin 15-20’sini buluyor.
Yine bu ayda 15-20’yi bulur mu acaba? Stoklarimi ona gore ayarlayayim.