• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Ağustos 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu ay kim seçilsin?

• Grizzly

Oy: 24 10.9%
  • Whole Bean

Oy: 11 5.0%
  • Pangea

Oy: 2 0.9%
  • Meet Lab

Oy: 55 24.9%
  • Kernel

Oy: 22 10.0%
  • Cho

Oy: 12 5.4%
  • Hound

Oy: 6 2.7%
  • Parsa

Oy: 10 4.5%
  • Clean Cup

Oy: 26 11.8%
  • Lot

Oy: 53 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Anket kapatılmış .
Ben de oyumu lota veren biri olarak meet lab seçmenine saygıya davet ediyorum. 😀 Fiyatlar yüksek olduğu için bu ay farklı firmalardan alırım o ayrı. Hoşuma giden firmalar olursa alıma katılıyorum.

Herkes muhalefet pesinde, cozum aramak/onermek falan gereksiz isler. Zaten her gecen zaman da oy sayisi azaliyor. Sebebi acik
zaten herkes muhalefet peşinde=en çok oy alan firmayı beğenmedim ikinciyi seçmiş sayılalım
çözüm aramak/önermek=zaten bir anket yapıldı ve birinci seçildi.

ağustos ayında meetlab'dan almazsınız olur biter, kimse sizi bir şey yapmaya zorlamıyor.

MeetLab seçen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Merakla reçetelerinizi bekliyoruz :D

darbeymis, kahve fiyatindan onemlisi seckisi az adi alti da onerme dedik. konu kapanmis oradan canlandirmanin nasil bir iyi niyeti olabilir ki? kim ne istiyorsun alsin uzatma.
Oylama ile seçilen birinin yerine başka birini seçilmiş kabul etmenin tanımı nedir? Ayrıca öyle uzatma falan diye üstten üstten konuşamazsın burada haddini bileceksin.

Şu anda tekrardan web sitesine girdiğimde nitelikli kahve başlığında sadece 3 tane seçenek görünüyor. Fiyatlarını da gündeme getirmedim, çünkü bu biraz kişiye göre değişir.. Fakat düşüncemi paylaşırken pişman oldum mu? evet oldum. Kim nereden ne şekilde kahve almak isterse alır, kimseye şuradan zorla alın buradan zorla alın demedim. Bunu çekip çevirip konuya benzin dökmenin hiçbir anlamı yok.. Herkese iyi günler

Son düzenleme:
Lütfen uzatmayalım. Konuşanlar dışında konuşmayan üyelerimizde var burada ne yazılıyorsa ona göre gitmiyor anket. ne seçiliyorsa o firmayla anlaşmak zorundayız arkadaşlar. Uzun süredir bu konuda tutarlı bir şekilde yürütüyoruz süreçleri. Rica ediyorum güzelce bir alım süreci geçsin. Almak isteyen arkadaşlarımız alabilir almak istemeyen almayabilir. Hepinizin forumda emeği çok ama güzel olanda hepimizin farklı zevkleri ve tatları sevmesi. Harmoniye uyum gösterelim.

Geri