Haggard
Barista
- İsim
- Ercan
Daha fazla
- İsim
- Ercan
- Değirmen
- Comandante c40 mk4, Molent Pocket
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Bursa
Sık seyahat eden ve yazın uzun süre kamp yapan biri olarak Aeropress'le ilgili ben de benzer bir arayış içindeyim; hatta Aeropress Go almayı bile düşünüyorum çünkü tek parça olarak toplanıyor ve en önemlisi bu pakete demleme yapılan ve bardak olarak kullanılabilen kap da dahil. Orjinal Aeropress'in en büyük handikapı bence geniş demleme ağzı; Stanley termosların kapaklarından turun da bir çok standart genişlikteki kupa ve bardak Aeropress için dar oluyor. Hunisi var denebilir ama onu da taşıyacaksam, bir French press taşımak çok daha kuşlanışlı oluyor açıkçası.Farkındayım biraz gereksiz ama seyahatlerde aeropressi koymak için kompakt bir çanta arayışı içerisindeyim. Çanta içeriği şu şekilde olacak: Aeropress, plunger içinde bir değirmen, o değirmenin kolu ve küçük bir cep tartısı. Aklımda çok fazla fikir var ama uygulanabilir olduğundan emin olmadığım için boşa masraf yapmak istemiyorum. Buna benzer bir şey deneyen, gören, sahip olan var mı acaba?
Mevcut haliyle Aeropress'i portatif bir ekipmandan ziyade evde demleme yapmak için uygun olarak değerlendiriyorum. Bir defasında otel konaklamamda Aeropress içşn uygun bardak bulamadığımı hatırlıyorum...