• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress Demleme Tarifleri

Farkındayım biraz gereksiz ama seyahatlerde aeropressi koymak için kompakt bir çanta arayışı içerisindeyim. Çanta içeriği şu şekilde olacak: Aeropress, plunger içinde bir değirmen, o değirmenin kolu ve küçük bir cep tartısı. Aklımda çok fazla fikir var ama uygulanabilir olduğundan emin olmadığım için boşa masraf yapmak istemiyorum. Buna benzer bir şey deneyen, gören, sahip olan var mı acaba?
Sık seyahat eden ve yazın uzun süre kamp yapan biri olarak Aeropress'le ilgili ben de benzer bir arayış içindeyim; hatta Aeropress Go almayı bile düşünüyorum çünkü tek parça olarak toplanıyor ve en önemlisi bu pakete demleme yapılan ve bardak olarak kullanılabilen kap da dahil. Orjinal Aeropress'in en büyük handikapı bence geniş demleme ağzı; Stanley termosların kapaklarından turun da bir çok standart genişlikteki kupa ve bardak Aeropress için dar oluyor. Hunisi var denebilir ama onu da taşıyacaksam, bir French press taşımak çok daha kuşlanışlı oluyor açıkçası.

Mevcut haliyle Aeropress'i portatif bir ekipmandan ziyade evde demleme yapmak için uygun olarak değerlendiriyorum. Bir defasında otel konaklamamda Aeropress içşn uygun bardak bulamadığımı hatırlıyorum...

Sık seyahat eden ve yazın uzun süre kamp yapan biri olarak Aeropress'le ilgili ben de benzer bir arayış içindeyim; hatta Aeropress Go almayı bile düşünüyorum çünkü tek parça olarak toplanıyor ve en önemlisi bu pakete demleme yapılan ve bardak olarak kullanılabilen kap da dahil. Orjinal Aeropress'in en büyük handikapı bence geniş demleme ağzı; Stanley termosların kapaklarından turun da bir çok standart genişlikteki kupa ve bardak Aeropress için dar oluyor. Hunisi var denebilir ama onu da taşıyacaksam, bir French press taşımak çok daha kuşlanışlı oluyor açıkçası.

Mevcut haliyle Aeropress'i portatif bir ekipmandan ziyade evde demleme yapmak için uygun olarak değerlendiriyorum. Bir defasında otel konaklamamda Aeropress içşn uygun bardak bulamadığımı hatırlıyorum...
Dediklerinizde haklısınız kesinlikle.İlk alırken sırf kapasitesi küçük olduğu için hiç düşünmemiştim Go modelini, fakat şimdi günlük rutinimde aeropressin yeri azalıp seyahat ekipmanı haline gelince Go almadığıma pişman olmadım desem yalan olur. Ama yine de kotarılır gibime geliyor. Çünkü ağırlık ve dayanıklılık açısından en mantıklı seyahat ekipmanı bence. Özellikle yurtdışı seyahatlerde hayat kurtarıcı. Dolayısıyla kendisinden vazgeçmeden kullanımıma uygun şekilde modifiye etme taraftarıyım. Bahsettiğim kompakt taşıma çantasına funnel de ekleyebiliriz bu sebeple:D

Toplu Aeropress alımı için katılmak isteyenler olur mu ?

Ben katılırım toplu alıma.Tamda almayı düşünüyordum 😄

XL olursa ben de katılabilirim.

En kolay yöntem deniyor ama nedense pek beceremiyorum. Bildiğiniz kolay bir yöntem var mı?
Tim tarifi , bu tarifle harika kahveler içtim. Çekirdeğe göre sıcaklık ve öğütümle oynarsanız inanılmaz sonuçlar çıkıyor. Hem hızlı hem de basit bir tarif.
Beni bu tarifle tanıştıran @Afatsum a sonsuz teşekkürler :)

Son düzenleme:
Farkındayım biraz gereksiz ama seyahatlerde aeropressi koymak için kompakt bir çanta arayışı içerisindeyim. Çanta içeriği şu şekilde olacak: Aeropress, plunger içinde bir değirmen, o değirmenin kolu ve küçük bir cep tartısı. Aklımda çok fazla fikir var ama uygulanabilir olduğundan emin olmadığım için boşa masraf yapmak istemiyorum. Buna benzer bir şey deneyen, gören, sahip olan var mı acaba?
Hiç gereksiz değil kesinlikle öneririm.

Hiç gereksiz değil kesinlikle öneririm.
Hocam linkteki ürünler biraz daha büyük ve deri sebebiyle daha ziyade şıklık ön planda gibi. Ben ise hem daha kompakt, hem CMD yerine q2 koyduğum için daha küçük, hem de valizin sağına soluna fütürsuzca sıkıştırabilmek için yastıklaması daha iyi bir ürün arayışındayım. Şöyle bir şey aldım fakat bir takım hesaplama hatalarımdan ötürü küçük kaldı.
WhatsApp Görsel 2024-01-22 saat 10.01.20_bd7a0c06.jpg

Şimdilik ara verdim fakat yine buna benzer ama daha büyük ebatlarda bir şey almayı planlıyorum.

Bu arada belki benzer arayışta olan arkadaşlar varsa diye, aldığım ürün SLR çantası olarak geçiyor. Lens koruma amaçlı olduğu için yastıklamaları güzel oluyor diye düşünüyorum bu ürünlerin.

Geri