• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
#1592 sipariş numarasıyla ben de kampanyaya katıldım. Alonso Bustos ve Villa Sarchi – Hacienda Sonora çekirdeklerini büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum. :cool:

Merhabalar Sefer bey. Bu indirimden şubelerinize geldiğimizde de yararlanabilir miyiz?

@Nodhfaith hocam iyi akşamlar. Süperotomatik makinede yüzde 80 espresso, yüzde 20 sütlü içecek hazırlamak için hangi çekirdeği önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar, dükkanlarımız da da kullandığımız guatemala santa rosa espresso profilini tavsiye edebilirim. Daha şaşırtıcı farklı deneyimler yaşamak istiyorsanız guatemala ve brezilya dışında diğer seçkilerimize de göz atabilirsiniz. Oldukça renkli ve farklı lezzetler sunuyorlar.

genel olarak kahvelerini beğendiğimi söyleyebilirim. Alonso Bustos 'un naturel olduğuna inanmak zor. benim en beğendiğim kahve Etiyopya Ganamo oldu.

bunun dışında bir eleştirim olacak; paketleme ile ilgili mutlaka bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. kendi kendine açılan paketler kahvelerin erken bayatlamasına neden oluyor. bu kadar özenilerek, emek verilerek hazırlanmış olan kahvelerin daha iyi paketlenmeyi hak ettiklerini düşünüyorum :)

bu ay aldığım kahveler lezzetli ve tutarlıydı. özellikle santa rosa espresso için başarılıydı. paket konusunda @drcaffeine +1 diyorum. sorunlu zip sebebiyle kendiliğinden açıldığı için çekirdekleri farklı paketlere aktarmam gerekti.

genel olarak kahvelerini beğendiğimi söyleyebilirim. Alonso Bustos 'un naturel olduğuna inanmak zor. benim en beğendiğim kahve Etiyopya Ganamo oldu.

bunun dışında bir eleştirim olacak; paketleme ile ilgili mutlaka bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. kendi kendine açılan paketler kahvelerin erken bayatlamasına neden oluyor. bu kadar özenilerek, emek verilerek hazırlanmış olan kahvelerin daha iyi paketlenmeyi hak ettiklerini düşünüyorum :)
+1 Paket Zipleri çok kötü

Merhabalar,
Paketler ile alakalı bir açıklama yapayım.Bapak ambalaj ile çalışıyoruz.Türkiyenin en eski ilk paket yapan firmasıdır .Ara ara yaşadığımız genel olarak valf /zip konusunda bazen sorunlar ile karşılıyoruz.Sizlerden gelen geri dönüşleri üreticiye iletiyoruz.Yeni gelen seriyide şimdi üretici ye geri gönderiyoruz.Yaşanan durum için kusura bakmayın.

Merhabalar öncelikle afiyetler diliyorum.Yaşanan durum ile alakalı üretici firmaya illetik ve ürünler tekrar kontrol ettiriyoruz .Şuan için başka bir paketlerde gönderim yapıyoruz çözüm gelene kadar .Tekrardan kusura bakmayın.

Sevgili Kahve Kulübü üyeleri,

Bu ay Kahve Kulübü'nde bizleri seçtiğiniz ve keyifli bir ay geçirdiğimiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hem sizlere hem de organizasyon da emeği geçen herkese teşekkürler. Her zaman sorularınızı yanıtlamak için buradayım. Umarım sizler içinde keyifli bir ay geçmiştir.

Küçük bir anket hazırladık sizlerden geri gelen dönüşleri her zaman değerlendirip daha iyiye gitmesi için çabaladığımızı bilmenizi isterim.

Ankete bu linkten katılabilirsiniz

Sevgiler.
Sefer Dağ (A4 Roastery)

Etiyopya sidamo ilk denediğim çiçeksi notalara sahip kahve çekirdeğiydi beklenmedik şekilde çok beğendim,kahveyi sevmeyen pek anlamayan kız arkadaşım bile buram buram ıhlamur notu almıştı (Aeropress temin edip bir daha alacağım) colombia la loma için de degassing süresini bekliyorum elimden geldiğince reçete/deneyim paylaşacağım.Benim için çok güzel bi alım oldu artık daimi müşterisiyim özellikle @Sefer Dağ ilgi alakası için çok teşekkür ederim.

Etiyopya sidamo ilk denediğim çiçeksi notalara sahip kahve çekirdeğiydi beklenmedik şekilde çok beğendim,kahveyi sevmeyen pek anlamayan kız arkadaşım bile buram buram ıhlamur notu almıştı (Aeropress temin edip bir daha alacağım) colombia la loma için de degassing süresini bekliyorum elimden geldiğince reçete/deneyim paylaşacağım.Benim için çok güzel bi alım oldu artık daimi müşterisiyim özellikle @Sefer Dağ ilgi alakası için çok teşekkür ederim.
Merhabalar, afiyetler diliyorum 🌿 biz teşekkür ederiz 🌿

Etiyopya Tomas Ganamo'daki şerbetçi otu notası, kahve acılığı altına gömülmüş bulanık acımsı bir tat olarak değil, hiç rol çalmadan net bir şekilde yansıtılmış.

COLOMBİA LA LOMA
Ekipman : Hario 01 V60 + Japon bol poşet
Su : Buzdağı 91 derece
Öğütüm : Cmd red clix 45 (22-23 standart)
15 gram kahve 1:16

00:00 60 gram bloom

00:45 150 toplam + 2sn döndürme

01:25 240 toplam + çok hafif 1 kere döndürme

02:20 BİTİŞ

Tadım Notları : Kokuda tatlı ve çiçeksi aromatikler asidite dengeli gövde demli çaya benziyor şeftali sıcaktan soğuğa baskın ılıklaştıkça sütlaç pamuk şeker gibi tatlı soğudukça çiçeksi notalar belirginleşiyor ama baskın olmuyor altta kalmaya devam ediyor özetle tatlılığı yüksek çok keyifli bi kahve benim için.

COLOMBİA LA LOMA
Ekipman : Hario 01 V60 + Japon bol poşet
Su : Buzdağı 91 derece
Öğütüm : Cmd red clix 45 (22-23 standart)
15 gram kahve 1:16

00:00 60 gram bloom

00:45 150 toplam + 2sn döndürme

01:25 240 toplam + çok hafif 1 kere döndürme

02:20 BİTİŞ

Tadım Notları : Kokuda tatlı ve çiçeksi aromatikler asidite dengeli gövde demli çaya benziyor şeftali sıcaktan soğuğa baskın ılıklaştıkça sütlaç pamuk şeker gibi tatlı soğudukça çiçeksi notalar belirginleşiyor ama baskın olmuyor altta kalmaya devam ediyor özetle tatlılığı yüksek çok keyifli bi kahve benim için.
Afiyetler şekerler diliyorum 🌿

Geri