Yorgun Adam
Yeni Üye
@Nodhfaith hocam iyi akşamlar. Süperotomatik makinede yüzde 80 espresso, yüzde 20 sütlü içecek hazırlamak için hangi çekirdeği önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar sadece atölye ve online siparişlerde yararlanabilirsiniz teşekkür ediyorumMerhabalar Sefer bey. Bu indirimden şubelerinize geldiğimizde de yararlanabilir miyiz?
1592 sipariş numarası kargoya hazır şeklinde bekliyor Sefer bey.Merhabalar sadece atölye ve online siparişlerde yararlanabilirsiniz teşekkür ediyorum![]()
Merhabalar, dükkanlarımız da da kullandığımız guatemala santa rosa espresso profilini tavsiye edebilirim. Daha şaşırtıcı farklı deneyimler yaşamak istiyorsanız guatemala ve brezilya dışında diğer seçkilerimize de göz atabilirsiniz. Oldukça renkli ve farklı lezzetler sunuyorlar.@Nodhfaith hocam iyi akşamlar. Süperotomatik makinede yüzde 80 espresso, yüzde 20 sütlü içecek hazırlamak için hangi çekirdeği önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar siparişleriniz kargoda sanırım MNG kargodan da msj gelmiş olması lazım.1592 sipariş numarası kargoya hazır şeklinde bekliyor Sefer bey.
+1 Paket Zipleri çok kötügenel olarak kahvelerini beğendiğimi söyleyebilirim. Alonso Bustos 'un naturel olduğuna inanmak zor. benim en beğendiğim kahve Etiyopya Ganamo oldu.
bunun dışında bir eleştirim olacak; paketleme ile ilgili mutlaka bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. kendi kendine açılan paketler kahvelerin erken bayatlamasına neden oluyor. bu kadar özenilerek, emek verilerek hazırlanmış olan kahvelerin daha iyi paketlenmeyi hak ettiklerini düşünüyorum![]()
Merhabalar öncelikle afiyetler diliyorum.Yaşanan durum ile alakalı üretici firmaya illetik ve ürünler tekrar kontrol ettiriyoruz .Şuan için başka bir paketlerde gönderim yapıyoruz çözüm gelene kadar .Tekrardan kusura bakmayın.genel olarak kahvelerini beğendiğimi söyleyebilirim. Alonso Bustos 'un naturel olduğuna inanmak zor. benim en beğendiğim kahve Etiyopya Ganamo oldu.
bunun dışında bir eleştirim olacak; paketleme ile ilgili mutlaka bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. kendi kendine açılan paketler kahvelerin erken bayatlamasına neden oluyor. bu kadar özenilerek, emek verilerek hazırlanmış olan kahvelerin daha iyi paketlenmeyi hak ettiklerini düşünüyorum![]()
Merhabalar afiyetler diliyorum.Sorun ile alakalı üretici firmaya bilgi ve görsel ilettik .Kusura bakmayın tekrardan .bu ay aldığım kahveler lezzetli ve tutarlıydı. özellikle santa rosa espresso için başarılıydı. paket konusunda @drcaffeine +1 diyorum. sorunlu zip sebebiyle kendiliğinden açıldığı için çekirdekleri farklı paketlere aktarmam gerekti.
Merhabalar, afiyetler diliyorumEtiyopya sidamo ilk denediğim çiçeksi notalara sahip kahve çekirdeğiydi beklenmedik şekilde çok beğendim,kahveyi sevmeyen pek anlamayan kız arkadaşım bile buram buram ıhlamur notu almıştı (Aeropress temin edip bir daha alacağım) colombia la loma için de degassing süresini bekliyorum elimden geldiğince reçete/deneyim paylaşacağım.Benim için çok güzel bi alım oldu artık daimi müşterisiyim özellikle @Sefer Dağ ilgi alakası için çok teşekkür ederim.
Afiyetler diliyorumEtiyopya Tomas Ganamo'daki şerbetçi otu notası, kahve acılığı altına gömülmüş bulanık acımsı bir tat olarak değil, hiç rol çalmadan net bir şekilde yansıtılmış.
Afiyetler şekerler diliyorumCOLOMBİA LA LOMA
Ekipman : Hario 01 V60 + Japon bol poşet
Su : Buzdağı 91 derece
Öğütüm : Cmd red clix 45 (22-23 standart)
15 gram kahve 1:16
00:00 60 gram bloom
00:45 150 toplam + 2sn döndürme
01:25 240 toplam + çok hafif 1 kere döndürme
02:20 BİTİŞ
Tadım Notları : Kokuda tatlı ve çiçeksi aromatikler asidite dengeli gövde demli çaya benziyor şeftali sıcaktan soğuğa baskın ılıklaştıkça sütlaç pamuk şeker gibi tatlı soğudukça çiçeksi notalar belirginleşiyor ama baskın olmuyor altta kalmaya devam ediyor özetle tatlılığı yüksek çok keyifli bi kahve benim için.