• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

6 Şubat 2023 Gaziantep Hatay Kahramanmaraş Deprem

Hepimize büyük geçmiş olsun, umarım herkes iyidir memuriyet dolayısıyla ben de siverekteyim şükür ki burada büyük çaplı bir yıkım yok, hasarlı binalar var. Urfa merkezde, çevre şehirlerde yıkımın boyutu çok büyük söyleyecek konuşacak pek bir şey yok

Herkese çok geçmiş olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor. İhtiyaç noktasında bir bilgi gelirse buradan paylaşabilirsiniz ama genel olarak AFAD depolarına yardımları iletebiliyoruz. Çok kötü gerçekten.

Bireysel olarak yardım etmek isterseniz Yurtiçi kargo ücretsiz götürüyor afet bölgelerine

Ekli dosyalar

• IMG_20230206_212936.jpg
    IMG_20230206_212936.jpg
    192.5 KB · Görüntüleme: 100
İlgine teşekkürler...

Civarda yıkılan binalar var, 20 civarı yıkılan bina ile Adana sıkıntılı bir yer şu an. Apartmanımızda gözle görünür bir çatlak, göçük vs yok, hasar almadı ama n'olur n'olmaz diye tahliye ettik. Oturuma uygun olma prosedürünü bilemiyorum.

Tek katlı müstakil bir binada, açıklamaları ve gelişmeleri bekliyoruz.
En iyisi artçılar bile normal deprem gibi nolur nolmaz girmeyin evlere

bilal beyden haber var mı? diyarbakırdaydı sanırım. @bllyldz9
İyiyim teşekkürler, ailem de batmanda, onlarda iyiler çok şükür. 2 büyük korkunç sarsıntı yaşadık ve ardı ardına ufak sarsıntılar devam ediyor. Şu anda arabadan yazarken bile 3 kez sallandım.
Binada alt katlarda çatlaklar farkettim ama asıl hasar ne durumda tahmin edemiyorum. Oturduğum sokakta 9 katlı bir bina yıkıldı, epey can kaybı yaşandı maalesef. Tüm Diyarbakır sokakta şu anda, civar ilçelerden köyü olanlar köylerine sığındı. Hava soğuk ve sağlıklı uyku uyuyacak yeterli barınma yerleri mevcut değil. Çok sancılı bir süreç.
Dilerim tez zamanda atlatırız, herkese çok geçmiş olsun. Yaralılara acil şifalar, ölenlere rahmet diliyorum. 🙏
Özelden iletişime geçip halimi soran coffeenutz ekibine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 🙏

Herkese çok geçmiş olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻

Zor da olan herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Elimiz kolumuz bağlı, bölgeden umutlu haberler bekliyoruz. Daha fazla aci yasamadan bu kabus biter inşallah.

Çok büyük geçmiş olsun çok üzüldük Allah ölenlere rahmet yakınlarına ve kalanlara yardım etsin

Bu akşam Aydın'dan Hatay'a yola çıkıyoruz. Yardım eşyaları götürüp 4,5 gün kalacağız. Ulaşmamı istediğiniz kimse varsa, bir şekilde size yardımım dokunacak ise iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaşımın ailesi ve başkaları da hâlâ hayattalar tam bilgiler bunlar. Instagramdan da Dilek'e yazabilirsiniz
Ürgen paşa mah. ŞHT Mehmet duran cad. Kerem apt. Ali sayar meslek lisesi yanı

Enkazda olan ailemin isimleri
Mustafa Dolumay 0532 281 8493
Hatice Dolumay 0530 281 3650
Mehmet Can Dolumay 0553 845 9388

Destek için orada olan ailemin isimleri
Musa Dolumay 0542 522 9491
Hasan Dolumay 0535 786 5587
Hüseyin Dolumay 0532 311 3331

329812109_6001334563292113_1646152302824818034_n.jpg

Depremi yaşayan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Dilerim hepsi ve aileleri iyidir. Çok üzüldüm.

Çok şükür bizler iyiyiz evlerimiz biraz hasar aldı giremiyoruz. Yapıdenetimcilerin incelemesini bekliyoruz. Sorduğunuz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun hocam. Allah yardımcınız olsun.

Bazı şirketlerde bağış eşleniği (donation match) uygulaması oluyor. Bağış yapan arkadaşlar şirketlerinde bu uygulama var mı baksınlar. Özellikle global şirketlerde bu tür politikalar oluyor ve sizin yaptığınız bağış kadar tutarı şirketiniz de bağışlıyor.

Son düzenleme:
Geri