• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

51mm dipsiz Portafiltre arayanlar için öneriler

cakyildiz

Yeni Üye
İsim
Can
Daha fazla  
İsim
Can
Herkese merhaba. Forumu takip edenler arasında 51mm arayan çok kişi farkettim. Yurtdışından getirme seçenekleri kalkınca yoka girdi. Ben şöyle bir metod izledim. Benim espresso makinelerimden biri DeLonghi dedica duo 890.m modeli. 51mm ve 3 kulaklı. DeLonghi portafiltreleri, Grundig/Arçelik/Beko espresso makineleri ile çok benzer. Grundig portafiltresi; delonghi portafiltre başlığına oturmakla birlikte tam dönüp kilitlenmiyor (conta sıyırma ihtimali) istanbul Tuzla Birmes Sanayi sitesinde Hasermak torna freze atölyesinde İbrahim usta (Tel: 0543 466 6230/kendi izni ile telefonunu paylaşıyorum) torna makinesinde Grundig'in internet üzerinden çok rahat bulunabilen 51mm portafiltresini mükemmelen dibini hatasız kesip kulaklarını da rötüşlayarak Delonghi makineye uydurdu (orijinalini kestirmek istememiştim). Arkasından da polisaj yaptırdım ve mağazadan sıfır alınmıştan farksız oldu. Bunu yapabilmesi için hangi makineye uydurulmasını istiyorsanız o makineyi ve orjinal portafiltresini de götürürseniz deneyerek mükemmelen yapacaktır. Her usta bu işlere soyunmuyor. Ben de bu forumdan kendisini sizlere duyuruyorum ki ihtiyacı olanlar kendisine başvurursa gerekli kalıpları dahi çıkarıp daha standart ve hızlı/seri üretebileceğini söylüyor. Grundig makinesi olanlar ya da herhangibir makinesi olup portafiltresinin dibini kestirmek isteyenler mükemmel bir işçilik bulacaklardır (Ekte resimleri de var)

Ekli dosyalar

• Dipsiz Portafiltre2.jpg
    Dipsiz Portafiltre2.jpg
    168.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Dipsiz Portafiltre1.jpg
    Dipsiz Portafiltre1.jpg
    225.8 KB · Görüntüleme: 19
Geri