• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık 51 MM DELONGHİ DEDİCA UYUMLU (3 KULAKLI) PORTAFİLTER/PORTAFİLTER SEPETİ ARANIYOR

Ürünün Fiyatı
.

vfvendetta

Yeni Üye
merhaba iyi forumlar. delonghi dedica uyumlu 3 kulaklı basınçsız (dipsiz olup olmaması önemli değil) portafilter ve/veya portafilter SEPETİ arıyorum. bakmadığım yer kalmadı gerçekten. sepet zaten bulamıyorum fakat bulduğum portafilter fiyatları da inanılmaz seviyelerde. elinde 51 mm basınçsız portafilter sepeti olan varsa talibim.

hocam çok teşekkür ederim bunu gördüm. satıcıyla iletişime geçtiğim sepet basınçlı mı basınçsız mı diye. bana verdikleri cevabı aynen aktarıyorum.
Saygı değer müşterimiz,
Mektubunuz için teşekkür ederiz.
Söz konusu sorunu en kısa sürede tedarikçi ile teyit edeceğiz. Teyidin ulaşması tahmini 1–2 gün sürer.
Ayrıca, şunu sizinle netleştirmek isteriz: Son dönemde birçok Türk müşteri, paketlerini teslim alabilmek için büyük tutarlar ödemeleri gerektiği yönünde bizi bilgilendirdi. Hemen Türkiye Gümrükleri ile iletişime geçtik; Türkiye hükümetinin son yayımladığı gümrük bildirimine göre, 2026 Şubat ayından itibaren Türkiye’ye gönderilen tüm uluslararası paketler, kategori veya değeri ne olursa olsun, muhatabın bizzat yardımcı olması ve Türkiye’deki kişisel kimlik numarasını (TCKN) ibraz etmesi kaydıyla gümrükleme işlemlerinden geçirilecektir. Paket gümrükten çıktıktan sonra, muhatap yerel olarak belirlenmiş posta veya lojistik teslimat noktasına giderek, kimlik belgesiyle bilgilerini doğrulattıktan sonra paketi teslim alacaktır. Ayrıca, paketin teslim alınabilmesi için ithalat sırasında çeşitli vergi ve harçlar ile depolama ve vekalet ücretleri de ödenebilir. Ne yazık ki Türkiye’deki bu değişiklik hakkında yeni bir duyuru bize de yakın zamanda ulaştı. Bu ürünü hâlâ talep ediyorsanız, paketinizin gümrükte bekletilmesi veya iade edilmesini önlemek amacıyla, böylesi aksesuarları öncelikle Türkiye’nin yerel pazarından satın almanızı samimiyeniz tavsiye ederiz.
Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla

Amazonda ithal ürünleri tamamen kaldırmışlardı. Bu nasıl gözden kaçmış hayret. Kusura bakmayın ben fiyat görünce yurtiçi göndrrim diye düşünmüştüm.

Geri