• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

3cores roastry 87 TL lik 51 TL'ye satıyor diye övdüm, tanıtımı yaptık ne oldu, hooop 72 TL 'ye fiyatı çıkardı. olmadı @Tdsintentions 1 hafta da ne zammı oldu da 51 TL 'lik ürün 72 TL oldu. İşte arkadaşlar durum böyle, 1 hafta önce 3coresroatsry'nin Kostarika Las lajas çekirdeği, fiyat politikası hakkında , 3cores roastry'nin sayfasında bahsi geçip reklamı olunca, insanlar sipariş verince 51 TL'lik kahve hooop 72 TL 1 haftada %41 lik neye geldi. İsteyen istediği fiyata satar , ancak biz de bunları söyleriz.İşte Türkiye'de kapital, tüccarlık böyle bir şeydir, uygun ortam bulunca affetmez yapıştırır zammı. Tam da sizin kahveyi nasıl, fiyatları şişirmeden sattığınıza ilişkin sizi övüp reklamınızı yaparken, olmadı , hiç olmadı...
kahvelerimiz indirimdeydi. 64 liralık kahve o fiyata düşmüştü. indirim bitti, yazlık zamlar geldi.
YAHU BENDEN 3 TANE KAHVE ALDINIZ. SÜREKLİ KAHVE ALAN BİRİSİNİ DEĞİLSİNİZ. NEYİ KONUŞUYORSUNUZ ANLAMIYORUM BÜYÜK PUNTOLARLA?

kahvelerimiz indirimdeydi. 64 liralık kahve o fiyata düşmüştü. indirim bitti, yazlık zamlar geldi.
YAHU BENDEN 3 TANE KAHVE ALDINIZ. SÜREKLİ KAHVE ALAN BİRİSİNİ DEĞİLSİNİZ. NEYİ KONUŞUYORSUNUZ ANLAMIYORUM BÜYÜK PUNTOLARLA?
BUNLARI YAZMAK İÇİN, 51 TL'ye sattığınız ürünü 72 TL 'ye zam yapılmasını eleştirmek için SİZDEN KAHVE ALMA GİBİ BİR ZORUNLULUK DAHİ YOK, ne alaka; " sürekli kahve alan biri değilsiniz" demek. SİZDEN 4 TANE KAHVE ALDIM. KENYA MAZHA DIŞINDA HİÇ BİR KAHVENİZDEN MEMNUN KALMADIM, HATTA VASATIN DA ALTINDAYDI.

3cores roastry 87 TL lik 51 TL'ye satıyor diye övdüm, tanıtımı yaptık ne oldu, hooop 72 TL 'ye fiyatı çıkardı. olmadı @Tdsintentions 1 hafta da ne zammı oldu da 51 TL 'lik ürün 72 TL oldu. İşte arkadaşlar durum böyle, 1 hafta önce 3coresroatsry'nin Kostarika Las lajas çekirdeği, fiyat politikası hakkında , 3cores roastry'nin sayfasında bahsi geçip reklamı olunca, insanlar sipariş verince 51 TL'lik kahve hooop 72 TL 1 haftada %41 lik neye geldi. İsteyen istediği fiyata satar , ancak biz de bunları söyleriz.İşte Türkiye'de kapital, tüccarlık böyle bir şeydir, uygun ortam bulunca affetmez yapıştırır zammı. Tam da sizin kahveyi nasıl, fiyatları şişirmeden sattığınıza ilişkin sizi övüp reklamınızı yaparken, olmadı , hiç olmadı...
Fiyatları bilmiyorsunuz. Aynı kahve olduğunu iddia ettiğiniz kahvelerin aynı olmadığını benimkilerin daha ucuz olduğunu söyledim. ona rağmen halen beni 87 tl lik kahveyle bir tutuyorsunuz.

BUNLARI YAZMAK İÇİN SİZDEN KAHVE ALMA GİBİ BİR ZORUNLULUK DAHİ YOK, SİZDEN 4 TANE KAHVE ALDIM. KENYA MAZHA DIŞINDA HİÇ BİR KAHVENİZDEN MEMNUN KALMADIM, HATTA VASATIN DA ALTINDAYDI.
BENİ ÖVERKEN KÖTÜ KAHVELERİMİMİ FİYATI YÜZÜNDEN Mİ ÖVÜYORDUNUZ. OZAMAN KAHVEDEN ANLAMIYORSUNUZ. ŞİMDİ LÜTFEN BİRAZ SUSUN. ZATEN ÖĞÜTÜLMÜŞ KAHVE ALIYORSUNUZ. RİCA EDİCEM NE BENİMLE BİR BAGLANTINIZ OLSUN. LÜTFEN DAHA FAZLA DEVAM ETMEYİN.

Aman sakin.
Esnaflık öğretecek değilim size ama müşteri de haklı olsa siz de haklı olsanız biraz alttan almalısınız bence."Şimdi sana ne ? "diyebilirsiniz ama kahveleriniz güzel ve devam etmenizi isterim bu kulvarda.Bu tutumun müşteri kaçırmaktan başka etkisi yok size.

BENİ ÖVERKEN KÖTÜ KAHVELERİMİMİ FİYATI YÜZÜNDEN Mİ ÖVÜYORDUNUZ. OZAMAN KAHVEDEN ANLAMIYORSUNUZ. ŞİMDİ LÜTFEN BİRAZ SUSUN. ZATEN ÖĞÜTÜLMÜŞ KAHVE ALIYORSUNUZ. RİCA EDİCEM NE BENİMLE BİR BAGLANTINIZ OLSUN. LÜTFEN DAHA FAZLA DEVAM ETMEYİN.
Şimdi yorum yazarken haddinizi bilmek lazım SUSUP SUSMAYACAĞIMA SİZ KARAR VERMEYECEKSENİZ. 51 TL'YE SATIĞINIZ KAHVEYİ 72 TL 'YE SATTIĞINIZI DA ELEŞTİRDİK. İsteğidiniz fiyata istedğiniz kahveyi satabilirsiniz, ama biz de bu forumda tükceticiler olarak fiyat artışlarını eleştirebiliriz.
Yorumlarıma bakın, ben içtiğim kahveleriniz hakkında hep aynı yorumu yaptım, Mazhayu beğendiğimi, diğer kahveleri pek beğenmediğimi yazmıştım. . Las Lajas 'ın çekirdek , çiftlik ve işleme yöntemi aynı olduğu için örnek verdim. Kahveden anlayıp almamak, ne alakası var .
BENİM CEP TELEFONUMDAN NASIL OLUR DA BENİ ARAYIP TACİZ EDERSİN.

Aman sakin.
Esnaflık öğretecek değilim size ama müşteri de haklı olsa siz de haklı olsanız biraz alttan almalısınız bence."Şimdi sana ne ? "diyebilirsiniz ama kahveleriniz güzel ve devam etmenizi isterim bu kulvarda.Bu tutumun müşteri kaçırmaktan başka etkisi yok size.
yok hocam, buradaki üslup artık saygı sınırlarını aştı. ben insanlarla üslup bilinmesini isterim. Sürekli itham var.
64 lira olan çekirdek indirimden kalkmış %10 zam yapmışız. Anlatıyoruz yazıyoruz, aynı ithamlar ve bindire bindire geliyor.

Şimdi yorum yazarken haddinizi bilmek lazım SUSUP SUSMAYACAĞIMA SİZ KARAR VERMEYECEKSENİZ. 51 TL'YE SATIĞINIZ KAHVEYİ 72 TL 'YE SATTIĞINIZI DA ELEŞTİRDİK. İsteğidiniz fiyata istedğiniz kahveyi satabilirsiniz, ama biz de bu forumda tükceticiler olarak fiyat artışlarını eleştirebiliriz.
Yorumlarıma bakın, ben içtiğim kahveleriniz hakkında hep aynı yorumu yaptım, Mazhayu beğendiğimi, diğer kahveleri pek beğenmediğimi yazmıştım. . Las Lajas 'ın çekirdek , çiftlik ve işleme yöntemi aynı olduğu için örnek verdim. Kahveden anlayıp almamak, ne alakası var .
BENİM CEP TELEFONUMDAN NASIL OLUR DA BENİ ARAYIP TACİZ EDERSİN.
tacizmi? çok istirham ederim, Siz konuşmama izin vermediniz ,ve seviyenizi belli ettiniz. kalın salıcakla

3CORES ROASTREY'NİN SAHİBİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN KİŞİ ARAMA KAYITLARINDA DA OLDUĞU ÜZERE BEN İSTEMEDĞİM HALDE BENİ ARAYIP, HESAP SORMUŞTUR. BURADAN DUYORUM. BENİMLE İLETİŞİME GEÇME DİYEN BİRİ NEDEN BENİ ARAYIP, HESAP SORAR. NE HADDİNE SORMAK . ARAMASI ARTIK TACİZE GİRER YÖNETCİLERE BİLDİRİRİM.

3CORES ROASTREY'NİN SAHİBİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN KİŞİ ARAMA KAYITLARINDA DA OLDUĞU ÜZERE BEN İSTEMEDĞİM HALDE BENİ ARAYIP, HESAP SORMUŞTUR. BURADAN DUYORUM. BENİMLE İLETİŞİME GEÇME DİYEN BİRİ NEDEN BENİ ARAYIP, HESAP SORAR. NE HADDİNE SORMAK . ARAMASI ARTIK TACİZE GİRER YÖNETCİLERE BİLDİRİRİM.
:) Valla hocam burada dünya kadar kişiyle telefonla konuştum, dünya kadar insanla hemfikir olmadım. Sizinle sohbetim vardı olayı açıklamak istemedim forumda. Siz diyerek açtım hatır sordum konu hakkında fikriniz tam olarak nedir dedim.
Bana demediğiniz kalmadı suratıma kapattınız. Neyse artık bu üslubunuzda cabası . Beni tanıyan tanır. Bol keyifler size, bilgisayarın öbür tarafında.

:) Valla hocam burada dünya kadar kişiyle telefonla konuştum, dünya kadar insanla hemfikir olmadım. Sizinle sohbetim vardı olayı açıklamak istemedim forumda. Siz diyerek açtım hatır sordum konu hakkında fikriniz tam olarak nedir dedim.
Bana demediğiniz kalmadı suratıma kapattınız. Neyse artık bu üslubunuzda cabası . Beni tanıyan tanır. Bol keyifler size, bilgisayarın öbür tarafında.
1- Beni neden arıyorsun. Aramanı mı istedim. Ne alaka beni arayorsunuz. Beni telefonla araman normal mi ? Arkadaşım mısınız ne alaka forumdan bir üyeyi telefonla aramak ?
2- Telefonda hiç hal hatır sormadınız, " senin derdin ne konuş bakayım " diye telefonu açtın. Nasıl böyle kolayca yalan söyleyebiliyorsunuz. Ben bu forumda sizi iyi biridir, bire bir iletişimde sorununuzu çözersiniz diye yorum yapmıştım üstelik . Demek ki olumsuz yorum gelince insanlara tavrınız böyle. Birine hal hatır soran birine kim neden telefonu kapatsın? Bir de neden beni telefonla arıyorsunuz. Beni aramazını mı istedim. Burada her yorum yazanı telefonla bir kahvecinin araması gibi bir serbestisi mi var. Sizin gibi hesap soranlara yüz yüze de hesaplaşıyorum ancak telefonda beni arayıp İLK SÖZÜ ADIMI SORUM, İKİNCİ SÖZÜ " SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM" diye soran birini kaale almam . Kaale almaktan çekinmem bunu bilesin," bilgisayarın öbür tarafında " diye yazmışsınız ya .
Böyle seviyesizliklere gelecek biri değil.

İkili tartışmalar bu forum ortamında kimseye fayda sağlamıyor. Şu an telefon ile konuşmaktan bir farkı yok burada yazılanların ve bu kadar kişiyi ilgilendirmeyen özelde yazılması gereken mesajlar dönüyor.

Lütfen özelden yazışın ya da telefon ile sorununuz varsa anlaşmaya çalışın.

Hata olabilir, sorun yaşanabilir, önemli olan bunun nasıl dile getirildiği, nasıl bir çözüm bulunacağı.

Bire bir hakaret olursa tabi ki iletebilirsiniz.

İkili tartışmalar bu forum ortamında kimseye fayda sağlamıyor. Şu an telefon ile konuşmaktan bir farkı yok burada yazılanların ve bu kadar kişiyi ilgilendirmeyen özelde yazılması gereken mesajlar dönüyor.

Lütfen özelden yazışın ya da telefon ile sorununuz varsa anlaşmaya çalışın.

Hata olabilir, sorun yaşanabilir, önemli olan bunun nasıl dile getirildiği, nasıl bir çözüm bulunacağı.

Bire bir hakaret olursa tabi ki iletebilirsiniz.
Bi kavurucunun telefonla bir üyeyi arayıp rahatsız etmesi " SENİN DERDİN EN ANLAT BAKALIM DEMESİ " buradan iletilmeyecek bir durum mu.

Hocam siz "ben kuğuluya gelince burada oturalım birgün diyen insan değilmisiniz whatsapp ta yazıyor" ,"sizin ziyaretinize geliyim" demedinizmi?
Ben derdiniz ne de demedim? Sizle siz diye konuştum, kimsiniz dediniz bana, 2 kez ünvanımla tekrarladım,forumdaki konuşma için arıyorum dedim. Sen kimsin arıyorsun diye bagırıp çağırdınız bana? kusura bakmayın ama telefonunuz sadece bende yok internette var. Yani öyle özel telefon da değil.
ben gerçekten sizi anlamıyorum şuan. burada yazıyorum millet görsün. Siz gerçekten sinir küpüsünüz ve bu fiyat konusu değil, sizde bir sinir kontrolü problemi var. Anlayıp dinlemeden saldırmayın lütfen.
İşte size böyle iyi davranan birini telefondan arayıp " SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye taciz ediyorsunuz. Kendinizi ele veriyorsunuz işte, size" buyrun gelin kahve içelim " diyen biri neden telefonda size ya da bu mesajlarla tepki versin. Telefonu açıp "SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye hesap soran biriyle mi konuşacaktım. Düzgünce aramış olsaydın, düzgünce konuşurdum. Bakın kendinizin itirafı, size kahve içmeyi teklif eden biri niye durup durupken sizin suratınıza telefonu kapatsız, demek ki , telefonda bir şey söylediniz ki kapattı.
Kaldı ki bir satıcı niye durup dururken bir üyeyi telefonla arar, ben sizi şimdiye kadar telefonla mı aradım. Zamanında kahve alışverişimiz oluduğu için mesajla " gelin müsait oluduğunuz kahve içip sohbet edelip " dedim. Durup dururken bir üyeyi arayıp " senin derdin ne anlat bakalım " diye hesap sormadın.

Son düzenleme:
İşte size böyle iyi davranan birini telefondan arayıp " SEN MEHMET SEPİN MİSİN, SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye taciz ediyorsunuz. Kendinizi ele veriyorsunuz işte, size" buyrun gelin kahve içelim " diyen biri neden telefonda size ya da bu mesajlarla tepki versin. Telefonu açıp "SENİN DERDİN NE ANLAT BAKALIM " diye hesap soran biriyle mi konuşacaktım. Düzgünce aramış olsaydın, düzgünce konuşurdum. Bakın kendinizin itirafı, size kahve içmeyi teklif eden biri niye durup durupken sizin suratınıza telefonu kapatsız, demek ki , telefonda bir şey söylediniz ki kapattı.
Benim nutkum tutuldu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırımış.
Burada sizi kavurucu derken hakaret veya küçümseme de bulunduğunuzu düşnüyorsunuz adınıza üzüldüm. Bu forumda baristalar, işçiler, başka kavurucular, vs bir sürü insan var. Neyse herkes sizin tutumunuzu ve tarzınızı gördü. Benim kimseye saygısızlığım olamaz. Arkadaşlar bırakıyorum geri kalanı.
Herkese hoşçakalın.

Benim nutkum tutuldu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırımış.
Burada sizi kavurucu derken hakaret veya küçümseme de bulunduğunuzu düşnüyorsunuz adınıza üzüldüm. Bu forumda baristalar, işçiler, başka kavurucular, vs bir sürü insan var. Neyse herkes sizin tutumunuzu ve tarzınızı gördü. Benim kimseye saygısızlığım olamaz. Arkadaşlar bırakıyorum geri kalanı.
Herkese hoşçakalın.
Savunulacak bir şeyiniz olmadığınız için saptırma nasıl olur, kavurcu lafıma küçümseme nitelemesi.
Neden, çünkü suçlu psikolojisi. Bu forumda kahve satıcılarına kavurcu denmiyor mu, " kavurcu listesi " kahve kavuran firmalar, ankara'daki kahve kavurucuları , istanbul'daki kavurucu listesi vs gibi sözler başlıklar var. Firmanınızı adı " roastery" ...

@Tdsintentions Tartıştığınız üye benim forumda blokladığım tek üye, yazdığım uzun bir yazıdan istediği yeri seçip kavga etmişti benle. En son iyi günler diyip kapatmıştım konuyu, nezaketen bile iyi günler dediğini görmedikten sonra engellemiştim. Bakıyorum sayfa ikiniz arasındaki tartışmalarla dolmuş. Birisine laf anlatacağınızı düşünemiyorsanız görmezden gelin bence.

Geri