• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

25.000 TL Civarı Espresso Makinesi Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ege_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ege_

Yeni Üye
İsim
Ege
Daha fazla  
İsim
Ege
Merhabalar herkese, evde espresso yapabilmek için makine arayışına girdim. Forumlara bakınca kafam çok karıştı her yerde farklı bir şey yazıyor. Ninja Luxe Cafe Premier dikkatimi çekti fakat yeni bir makine olduğu için emin değilim. İkinci el Sage Barista Express de aklımda olan modeller arasında. Gaggia'nın bazı modelleri var fakat yanında öğütücü de almam lazım, bazıları da parçalarını modlamaktan bahsetmiş ne yapabilirim bilmiyorum. Sizden ricam tam otomatik olmayan evde kullanacağım beni fazla yormayacak bir makine veya makinenin öğütücüsü yoksa makine+öğütücü önermeniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu ilandaki Comandante ve robot ile başlayabilirsiniz. Ben uzunca bir süre kullandım ikisini. Comandante hem espresso hem de filtre de yeterli ama espresso da kullanım yorucu değirmen olarak Kinu tercih edebilirsiniz. O fiyata başkaca iyi bir seçenek zor şu anda.

Bu ilandaki Comandante ve robot ile başlayabilirsiniz. Ben uzunca bir süre kullandım ikisini. Comandante hem espresso hem de filtre de yeterli ama espresso da kullanım yorucu değirmen olarak Kinu tercih edebilirsiniz. O fiyata başkaca iyi bir seçenek zor şu anda.
Galiba açıklama yazarken eksik yazdım kusura bakmayın :) Buhar çubuğu da olan bir makine arıyorum maalesef robot bana uygun değil. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Bu ilanı da inceleyebilirsiniz

Bu ilanı da inceleyebilirsiniz
Bütçemi biraz aşıyor duruma göre bakacağım. Bambino plus ı gördüm birkaç yerde genel olarak olumluydu.

Selamlar,
Düşünürseniz idose Adora PID modelinin yükseltme kiti uygulanmış halini satıyorum. Fiyat konusunda özelden yazarsanız elimden geleni de yapmaya çalışırım.
58mm portafilter'li olduğu için aksesuar konusunda da sorun yaşamazsınız. Bütçenizden arta kalan parayla da iyi bir el değirmeni ya da 2.el DF64 gibi bir öğütücü alabilirsiniz.

Herkese çok teşekkürler tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın , şu an için Bambino Plus ve OPV ve Manometre modlu Adora arasında kaldım. Üçüncü bir seçenek olarak da Gaggia new classic var. Sizin öneriniz ne olur?

İmkan varsa taksitli 2.nesil Adora da olabilir iç malzeme kalitesi fena değil uzun süre sizi idare edecektir.

1 sene kadar sage barista express kullandım, öğütücü kalitesi kötü,sütlü kahve tüketecekseniz sorun yaşamazsınız ama espresso tüketmeyi seviyorsanız önermem.

İmkan varsa taksitli 2.nesil Adora da olabilir iç malzeme kalitesi fena değil uzun süre sizi idare edecektir.
Hocam peki Adorada düğmeye bastıktan sonra otomatik doubleshot alabiliyor muyum yoksa her seferinde kendim mi durdurmam gerekiyor? Eğer otomatik alabiliyorsam çıktı ve kahve oranını kişiselleştirebiliyor muyum?

Hocam peki Adorada düğmeye bastıktan sonra otomatik doubleshot alabiliyor muyum yoksa her seferinde kendim mi durdurmam gerekiyor? Eğer otomatik alabiliyorsam çıktı ve kahve oranını kişiselleştirebiliyor muyum?
Selamlar hocam,
Adorada ben genelde manuel olarak tartıda istediğim gramaja geldiğinde durduracak şekilde kullanıyorum. Farklı çekirdekler denemeyi sevdiğim için her öğütüm derecesinde shot time farklı olabiliyor çekirdeğim cinsine, kavrum sonrası beklediği süreye göre. Ama süre bazında single ve double shot olarak kaydetme özelliği var Adoranın. Sizin belirleyeceğiniz sürede duracak şekilde ayarlayabiliyorsunuz ama ben kullanmayı çok tercih etmedim, baz aldığım kriter gramaj olduğu için.

Selamlar hocam,
Adorada ben genelde manuel olarak tartıda istediğim gramaja geldiğinde durduracak şekilde kullanıyorum. Farklı çekirdekler denemeyi sevdiğim için her öğütüm derecesinde shot time farklı olabiliyor çekirdeğim cinsine, kavrum sonrası beklediği süreye göre. Ama süre bazında single ve double shot olarak kaydetme özelliği var Adoranın. Sizin belirleyeceğiniz sürede duracak şekilde ayarlayabiliyorsunuz ama ben kullanmayı çok tercih etmedim, baz aldığım kriter gramaj olduğu için.
Anladım hocam, ben de işin içine girdikçe farklı şeyler denemek için kullanırım mutlaka. Günlük kullanım için kaydetme özelliği iyiymiş. Duruma göre geri dönüş yapacağım çok teşekkürler.

Geri