• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

24 Kasım Black Friday indirimleri 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volcano

Barista
İsim
volcano
Daha fazla  
İsim
volcano
Arkadaşlar, kasım ayı yaklaşırken şu anda genel anlamda indirimlerin yok denecek kadar az olduğunu gözlemliyorum. Bütün piyasalarda ne yazık ki alım gücünün düşmesiyle durağanlık hali söz konusu. Ancak firmaların bu duruma fazla dayanamayarak Kasım ayıyla birlikte hatta sonrasında da yılbaşına özel indirimlere başlayacağını düşünüyorum. Bu sebeple biz kahve severler olarak özellikle espresso makineleri, ekipman vb. Anlamda bu indirimleri yeni bir başlık altında hızlıca paylaşmamızın iyi olacağını düşünüyorum.

erkenden başlayanlar dahi olmuş ilk ben paylaşıyım istedim.

melittanın bu ürünü normalde 21.999.

Şu bi indirime girsin çökecem hemen 🤣

Tayfun Bey eu eu diyor emin misiniz 😂 ?

O zaman bu benden sana gelsin dostum.

Bu siteyi öğrendiğim hiç iyi olmadı :D

Bu siteden yapılan alışveriş nasıl oluyor. Gümrük vb. Sınır var mı?

Bu site ile ilgili herhangi bir garanti durumu yok, sadece Flairi Tr ye gönderiyorlar gibi duruyor o yüzden bunu seçtim AB ülkesi olduğu için vergi avantajı var ABD den söylemeye karşın,

150 eur üstü aldığınız ürün gümrüğe takılacaktır, mesele DHL bu işlemleri UPS gibi telefonla hallediyor mu?

UPS bir form gönderiyor doldurup iletiyorsunuz, sonra size iban verip vergiyi gönderin diyorlar, işleri halledip kapınıza getiriyorlar, ama DHL, PTT gibi gel kardeşim burda sen uğraşacaksın şeklinde yapıyorsa bu işi ben alamam şahsen.

Bu site ile ilgili herhangi bir garanti durumu yok, sadece Flairi Tr ye gönderiyorlar gibi duruyor o yüzden bunu seçtim AB ülkesi olduğu için vergi avantajı var ABD den söylemeye karşın,

150 eur üstü aldığınız ürün gümrüğe takılacaktır, mesele DHL bu işlemleri UPS gibi telefonla hallediyor mu?

UPS bir form gönderiyor doldurup iletiyorsunuz, sonra size iban verip vergiyi gönderin diyorlar, işleri halledip kapınıza getiriyorlar, ama DHL, PTT gibi gel kardeşim burda sen uğraşacaksın şeklinde yapıyorsa bu işi ben alamam şahsen.
Ups 150 euro üstü ürünlerde vekaleten yapıyor mu gümrük işlemlerini?

150 euro üstü sipariş ithalata giriyor ürün fiyatı kadar ek vergi + ek ücretler çıkar, ups bunu cebinden vermeyeceğine göre ürünü gümrükten çekmez.

Yapıyor, 150€ üstü ithalat rejimine tabi gümrükleme yapılıyor, noterden UPS'e hazır matbu vekalet alıp mail atıyorsunuz, ayrıca gümrükleme ve diğer masraflar için yaklaşık 300€ civarı bir bedel çıkıyor. Bu bedel, fatura bedeli yükselirse daha da yükseliyor. Özetle aldığınız ürünün fatura tutarını kabaca 3 ile çarpın o paraya size malolacaktır.

Yapıyor, 150€ üstü ithalat rejimine tabi gümrükleme yapılıyor, noterden UPS'e hazır matbu vekalet alıp mail atıyorsunuz, ayrıca gümrükleme ve diğer masraflar için yaklaşık 300€ civarı bir bedel çıkıyor. Bu bedel, fatura bedeli yükselirse daha da yükseliyor. Özetle aldığınız ürünün fatura tutarını kabaca 3 ile çarpın o paraya size malolacaktır.
Benden sadece form istediler, kendimle ve ürünle ilgili bilgileri yazdım gönderdim 3-4 gün sonra iban verip vergiyi göndermemi istediler, parayı gönderince 1 hafta kadar sonra gelen ürünle beraber işlem için hazırlanan gümrük beyannamesi, gümrük vergisi makbuzunu falan da getirdiler, noter falan uğraştırmadılar , aldığım ürün Fanatec ten direksiyon setiydi aşağıda görselini bıraktım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-13-17-57-10-342_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-13-17-57-10-342_com.android.chrome.jpg
    39.2 KB · Görüntüleme: 105
Benden sadece form istediler, kendimle ve ürünle ilgili bilgileri yazdım gönderdim 3-4 gün sonra iban verip vergiyi göndermemi istediler, parayı gönderince 1 hafta kadar sonra gelen ürünle beraber işlem için hazırlanan gümrük beyannamesi, gümrük vergisi makbuzunu falan da getirdiler, noter falan uğraştırmadılar , aldığım ürün Fanatec ten direksiyon setiydi aşağıda görselini bıraktım
bu faturaya ne kadar vergi ödediniz?

1800 civarı ödemiştim 2020 yılıydı eur düşüktü tabi

eve gidince bakayım atmadıysam evraklar duruyordu en son

Form dediğim yetki belgesiymiş ve ödediğim tutarı ekliyim gümrükleme yapan firma bilgileride var, bilgi almak isterseniz diye

Ekli dosyalar

• IMG_20231013_191348.jpg
    IMG_20231013_191348.jpg
    158.2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20231013_191511.jpg
    IMG_20231013_191511.jpg
    108.7 KB · Görüntüleme: 87
mesele vergi tutarı değil benim için, işlem prosedürü, hala bu şekilde yetki belgesiyle işimizi halledebiliyorlar mı?

Yazıyomuş :ROFLMAO:

18. Soru: Değeri 150-1500 Avro arasındaki yurtdışından gelen gönderimin vergisini ödemek için gümrük idaresine gelmem gerekiyor mu?
Cevap:
Ağırlığı brüt 30 kilogramı ve bedeli 150-1500 Avro arasında kişisel kullanım için gelen, ticari miktar ve mahiyette olmayan eşya için hızlı kargo operatörleri sizin adınıza detaylı beyan vererek işlemi gerçekleştirebilmektedir.

kahvebi de cmd black 8750 terine 8200 e iniyor. Çok bişey değil ama yine de söylemek istedim. Çünkü 1zpresso için dems bir indirim yapmayacağını diğer forumda açıkladı. Cmd cephesinde de @raistlin tin coffee cephesinde de bi hareket yok. %6-7 civarına denk geliyor belki yararlanmak isteyen olur.

Geri