• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı 1Zpresso Q2S temiz

Ürünün Fiyatı
3900TL

Kahve tutkunu

Barista
İsim
Coffee Chemist
Daha fazla  
İsim
Coffee Chemist
Herkese merhaba forum ile beraber kararlaştırıp aldığım değirmenimi comandante c40 aldığım için satıyorum değirmen yaklaşık bir buçuk aydır boşta duruyor ortalama 1 ay 40gün kullandım ve ve aşağı yukarı 1kg kadar öğütüm yapmışımdır ürünü 3 aralık 2023 tarihinde satın almıştım kutusu taşıma kılıfı fırçası ile beraber kutu içeriği nasıl geldiyse öyle gönderim yapacağım sadece fırça üzerinde birden fazla şekilde çizikler mevcut dolap üzerinden gönderebilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_8248 2.jpeg
    IMG_8248 2.jpeg
    119.4 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_8251.jpeg
    IMG_8251.jpeg
    135.1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_8252.jpeg
    IMG_8252.jpeg
    90.1 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8254.jpeg
    IMG_8254.jpeg
    54.2 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_8232.jpeg
    IMG_8232.jpeg
    58.8 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_8240.jpeg
    IMG_8240.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 123
Herkese merhaba forum ile beraber kararlaştırıp aldığım değirmenimi comandante c40 aldığım için satıyorum değirmen yaklaşık bir buçuk aydır boşta duruyor ortalama 1 ay 40gün kullandım ve ve aşağı yukarı 1kg kadar öğütüm yapmışımdır ürünü 3 aralık 2023 tarihinde satın almıştım kutusu taşıma kılıfı fırçası ile beraber kutu içeriği nasıl geldiyse öyle gönderim yapacağım sadece fırça üzerinde birden fazla şekilde çizikler mevcut dolap üzerinden gönderebilirim.
son oluru nedir?

Geri