• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso Q Air yeterli mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luxor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Luxor

Yeni Üye
İsim
Mert
Daha fazla  
İsim
Mert
Ufak bir sorum olacak espresso makinem gaggia new classic evo öğütücü olarak ise şuanlık 1zpresso q air modelini kullanıyorum. Daha sonra bir bütçe ayırıp daha iyisini almak istiyorum ama sizce şuan için bu öğütücü espresso alımı için bana yeterli olacak mıdır ? i

Merhaba, Q Air maalesef espresso için önerilen bir değirmen değil. Aşağıdaki tabloyu inceleyerek 1zpresso özelinde karşılaştırma yapabilirsiniz.

All-grinders.jpg

Teşekkürler elinize sağlık, bir bütçe ayırana kadar mecburen elimdeki değirmeni kullanmaya devam edeceğim sonrasında tavsiyelerinize göre bir model bakacağım

Hocam 1zpressonun j serisini tavsiye ederim, ben de jxpro var, öğütümü diğer bir çok değirmene göre hem daha kolay hem de aralığı oldukça geniş.

Geri