• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1zpresso k pro değirmenimin dişlileri kitlendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SantaRosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SantaRosa

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba başlıktanda anlaşılacağı üzere 3 senedir kullandığım k pro değirmenimin rutin bakımını yaparken sorun oluştu. Tüm parçaları söktüm ve monte ettim. 0 noktasında kalibrasyon ayarını yaparken anormal bir click sesi duydum. Daha sonra başlık kısmı ileri yönde hareket ettirmeme asla izin vermiyor. Alt kısımdan dişli çubuk kısmını ittirip üstteki vidayı da gevşetemiyorum. Tamamen kitlenmiş bir vaziyette. Yardım ve önerisi olan varsa memnun olurum.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-08 at 23.55.58 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-08 at 23.55.58 (1).jpeg
    51.6 KB · Görüntüleme: 54
  • WhatsApp Image 2024-09-08 at 23.55.58.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-08 at 23.55.58.jpeg
    60.5 KB · Görüntüleme: 55
kalibre ederken sıfır ya da sıfıra çok yakın bir noktadan işlem yaptığınız için oldu sanırım. doğru mu?

Alt kısmın ortasında bulunan vidayı uygun alyan anahtarı ile gevşetin sorun çözülecektir.

Merhaba, benzer durum benim başıma geldi, Dems coffee ile iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olacaklardır. Ben saf kaba kuvvet ile çözdüm sorunu :D

Arkadaşlar herkese merhaba başlıktanda anlaşılacağı üzere 3 senedir kullandığım k pro değirmenimin rutin bakımını yaparken sorun oluştu. Tüm parçaları söktüm ve monte ettim. 0 noktasında kalibrasyon ayarını yaparken anormal bir click sesi duydum. Daha sonra başlık kısmı ileri yönde hareket ettirmeme asla izin vermiyor. Alt kısımdan dişli çubuk kısmını ittirip üstteki vidayı da gevşetemiyorum. Tamamen kitlenmiş bir vaziyette. Yardım ve önerisi olan varsa memnun olurum.
Geçmiş olsun. Youtube'dan çözümüne bakabilirsiniz.

Değirmen hakkında güncelleme yapmak istiyorum:
Dems coffee değirmeni açamamam durumunda gönderebileceğimi iletmişti ve ben de değirmenimi kargo ile gönderdim ve hızlı bir şekilde sorunumu çözdüler. Ertesi gün değirmenim elime ulaştı. Buradan Dems coffee'ye yardımları için teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde benim burr değil direkt ayar yapılan yer kitlendi. Numaraları değiştiremiyorum beraber oynuyorlar

Geri