• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

100 EUR Bütçeye El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Epoca

Yeni Üye
İsim
Taha Berk
Daha fazla  
İsim
Taha Berk
Şu an yurtdışındayım, 100 euro bütçe belirledim fakat gerçekten tatmin edecek bir ürün için çok az daha yukarı çıkabilirim.

Vestel Brew 50 kullanıyorum, değirmeni tamamen filtre kahve öğütümü olarak kullanacağım, çok ileriki zamanlarda belki mokapot öğütümü de olabilir bu sebeple o konuda da beni üzmeyecek bir şey arıyorum.

Zaten öğrenci olduğum için nitelikli kahvelerle haşir neşir olamıyorum, bu sebeple, taze güzel bir kahve içtiğim hissiyatını yakalamak benim şu anki ana hedefim diyebilirim.

Bu fiyat bandında direkt K6 var ama filtre için işime yarar mı bilmiyorum.

Şu an yurtdışındayım, 100 euro bütçe belirledim fakat gerçekten tatmin edecek bir ürün için çok az daha yukarı çıkabilirim.

Vestel Brew 50 kullanıyorum, değirmeni tamamen filtre kahve öğütümü olarak kullanacağım, çok ileriki zamanlarda belki mokapot öğütümü de olabilir bu sebeple o konuda da beni üzmeyecek bir şey arıyorum.

Zaten öğrenci olduğum için nitelikli kahvelerle haşir neşir olamıyorum, bu sebeple, taze güzel bir kahve içtiğim hissiyatını yakalamak benim şu anki ana hedefim diyebilirim.

Kingrinder K6 / MHW-3Bomber Blade R3 / Mavo Phantox Pro

Üçü de sadece filtre için değil aynı zamanda espresso için de gerektiğinde kullanılabilecek en uygun fiyatlı ürünler bence.

Filtrede aktif kullanıyorum gözü kapalı alabilirsin.

Aktif kullanıcısı olarak ben de Kingrinder K6'yı tavsiye ediyorum (V60, Espresso, Cold Brew'da kullanıyorum). Bu vakte kadar gördüğüm dezavantajı, temizlik sonrası 0 noktası kayabiliyor ama kullanımda bir sorun oluşturmuyor. Adı gibi değirmen bence.

Geri