• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1 Ekim 2022 Dünya Kahve Günü İndirimleri

gordion kahve önerisi verebilecek olan?

Son düzenleme:
Selamlar,

Celsius Coffee den %25 indirim var,

KuponKodu: 1EKIM

Tarık bey; bende aşağıda yer alan kahvenizi merak ediyorum.

LEGEND (omni roasted premium selection)​

açıkçası fiyatınız oldukça uygun geldi tadımı konusunda bilgi almak isterim.

Taşınma nedeni ile bir aydır espresso makinam kapalıydı. Espresso için önerisi olan var mı ?

Tarık bey; bende aşağıda yer alan kahvenizi merak ediyorum.

LEGEND (omni roasted premium selection)​

açıkçası fiyatınız oldukça uygun geldi tadımı konusunda bilgi almak isterim.
Bayram Bey Legend çikolata karamel notlarının ön planda olduğu düşük asiditeli tatlı bir profile sahip. Günün her saaati tüketebileceğiniz mideyi yormayan bir kahve.

Kahve Günü İndirimi.​

Merhabalar sevgili kahve severler. 1 Ekim Dünya Kahve Günümüz kutlu olsun. Bu güne özel kahve severler için sitemizde güzel indirimler tanımladık.

İndirim şu an aktiftir ve 2 Ekim Pazar 00:00 da sona ermiş olacaktır. İndirim stoklarla sınırlıdır. Umarız keyifli olur.

Merhabalar sevgili kahve severler. İlginiz için teşekkür ederiz öncelikle.

La divisia için siteye ayırdığımız stok tükenmişti, ancak mağazaya ayırdığımız 10 adet şu an siteye eklendi. Çekirdeğimiz iki haftaya tekrar gelecek ama daha erken gelirse yine duyurmuş oluruz. Etiyopyalar ve Ruanda yenilenmeyecek farklı çekirdeklere geçeceğiz. Diamantina ve El carmen de devam edeceğimiz çekirdekler olacak.
.

Espressoda klasik tatlar seviyorsanız diamantina ve el carmen iyiler, etiyopyalar da gayet keyifli meyvemsi ve aromatik özellikle hamasho ve wate suke.
Ben bir paket edinmek istiyorum fakat hala kargo seçeceği çıkıyor. Mağazadan akşam 18:30 gibi alabilirim. Acaba ayırabilir misiniz bana?

uzun süre gülerek okudum :D

overdose tüm kahvelerde geçerli yüzde 15 indirim yapmış. instagram sayfalarında gördüm şimdi. kod ile çalışıyor ancak.

eeee, indirim sonuçta hahahah :D

Geri