Santa Rosa kesin diyorum bol bolgordion kahve önerisi verebilecek olan?
site kapalı mı sanki?
Tarık Bey Merhaba, satışta olan ürünler için ilk üçünüz var mıdırGordion'da kahve gününe özel güzel bir indirimimiz olacak sevgili kahveseverler bilginiz olsun![]()
Üç tanesini yazsam diğerlerine haksızlık olur çünkü herbiri farklı karakterde. Aslında tamamen damak zevkinize bağlı. Ne tür kahveleri seversiniz? Ona göre yönlendirebilirimTarık Bey Merhaba, satışta olan ürünler için ilk üçünüz var mıdırilk üçünü mutlaka denemelisin diye.
Teşekkürler.
Cleancup kodu nedir acaba
Fiyatlara indirimler yansıtılmışCleancup kodu nedir acaba
Bunlar kahve kavurmayı bırakmıştı en son? Yanlış mı hatırlıyorum.Selamlar,
Celsius Coffee den %25 indirim var,
KuponKodu: 1EKIM
Bayram Bey Legend çikolata karamel notlarının ön planda olduğu düşük asiditeli tatlı bir profile sahip. Günün her saaati tüketebileceğiniz mideyi yormayan bir kahve.Tarık bey; bende aşağıda yer alan kahvenizi merak ediyorum.
LEGEND (omni roasted premium selection)
açıkçası fiyatınız oldukça uygun geldi tadımı konusunda bilgi almak isterim.
Kahve Günü İndirimi.
Merhabalar sevgili kahve severler. 1 Ekim Dünya Kahve Günümüz kutlu olsun. Bu güne özel kahve severler için sitemizde güzel indirimler tanımladık.
İndirim şu an aktiftir ve 2 Ekim Pazar 00:00 da sona ermiş olacaktır. İndirim stoklarla sınırlıdır. Umarız keyifli olur.
Ana! Nasıl yahu!?1![]()
Nitelikli Kahve Kavurucu
Kahve kavurmadaki ustalığı ve nitelikli çekirdekleriyle tüm kahve severlerin gözünde Ankara'nın kahve kavurucusu eksikliğini gidermektedir.www.zumrutkaraca.com
Espressoda klasik tatlar seviyorsanız diamantina ve el carmen iyiler, etiyopyalar da gayet keyifli meyvemsi ve aromatik özellikle hamasho ve wate suke.Ana! Nasıl yahu!?1
Espressoya uygun mu acaba?
Ben bir paket edinmek istiyorum fakat hala kargo seçeceği çıkıyor. Mağazadan akşam 18:30 gibi alabilirim. Acaba ayırabilir misiniz bana?Espressoda klasik tatlar seviyorsanız diamantina ve el carmen iyiler, etiyopyalar da gayet keyifli meyvemsi ve aromatik özellikle hamasho ve wate suke.