• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
240sek kargo ucreti cikiyor degil mi?
evet.
şöyle söyleyeyim, kahve kargodan daha ucuz. ama ne yazık ki dhl dısında gelen tüm kahve paketlerim ya bıçak ile ortadan ikiye yarılıp dökülmüş şekilde geldi, yada ptt kargoyu kaybetti.
o yüzden yurtdısından kahve siparişi verirken daha fazla kargo ücreti ödeyeyim hızlı ve sorunsuz gelsin diye dhl kargoyu tercih ediyorum.

la cabrada 169 danimarka kronuna 2x250 gr kahveler birisi rwanda gitesi denenebilir :)
bir de peak water sürahi + 2x250 kahve kargo dahil vergi hariç 519 kron

la cabrada 169 danimarka kronuna 2x250 gr kahveler birisi rwanda gitesi denenebilir :)
bir de peak water sürahi + 2x250 kahve kargo dahil vergi hariç 519 kron

Su sıkıntım olmadığından :cool: ben Würtz bardak aldım :love:

Umarım Gitesi limon suyu çıkmaz :rolleyes:

keyifli günler. drinktrade üzerinden alışveriş yapan oldu mu daha önce. şimdi elime bir kod geldi %50 için. eğer subscription başlatırsanız shipping de ücretsize geliyor.

örn alım
22.40$ dan 11.20$ ye düşüyor. kavuruculara baktım amerikan ağırlıklı.
Kod : HOMEGROUNDS50
1606915680595.png

evet.
şöyle söyleyeyim, kahve kargodan daha ucuz. ama ne yazık ki dhl dısında gelen tüm kahve paketlerim ya bıçak ile ortadan ikiye yarılıp dökülmüş şekilde geldi, yada ptt kargoyu kaybetti.
o yüzden yurtdısından kahve siparişi verirken daha fazla kargo ücreti ödeyeyim hızlı ve sorunsuz gelsin diye dhl kargoyu tercih ediyorum.
Benim dhl barn uyelik kahvelerimde ayni bicakla yarilmis dokulmus gelmisti hepsi ayni

keyifli günler. drinktrade üzerinden alışveriş yapan oldu mu daha önce. şimdi elime bir kod geldi %50 için. eğer subscription başlatırsanız shipping de ücretsize geliyor.

örn alım
22.40$ dan 11.20$ ye düşüyor. kavuruculara baktım amerikan ağırlıklı.
Kod : HOMEGROUNDS50
Ekli dosyayı görüntüle 6577
Siteye baktım da adres girişinde State kısmında sadece amerika eyaletleri seçilebiliyor. Ayrıca sıkça sorulan sorularda uluslararası gönderim yapılmadığı yazıyor. Siz nasıl sipariş verdiniz?

Siteye baktım da adres girişinde State kısmında sadece amerika eyaletleri seçilebiliyor. Ayrıca sıkça sorulan sorularda uluslararası gönderim yapılmadığı yazıyor. Siz nasıl sipariş verdiniz?

Ben almadım aslında alan var mı diye merak ettim. Yurtdışından arkadaş göndermişti shipping olmaması üzdü dikkatimden kaçmış. Teşekkürler :)

Merhabalar,
Yurtdışından kahve ve bir ekipman siparişi vermiştim. Ücret kartımdan çekildi ama kargo parasını haber verdiklerinde iadesini istedim. Yaklaşık 1 ay oldu, site de Paid : No göründüğü için iadesini alamadım. Banko dekontunu dahi atsam geri dönüş alamadım. Neler yapabilirim ?

Geri