• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Vestel Brew 50 Retro Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Datilgan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Datilgan

Yeni Üye
Merhaba,
Kahve ekipmanlarının pahalı oluşuna karşı, bu ekipmanları alabilecek kadar yüksek gelirli olmayan kişiler kişiler için bir alternatif olarak gördüğüm bir makine hakkında görüşünüzü almak istiyorum.

Moccamaster’dan da esinlenerek bir ürün çıkartmış Vestel, bu ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Güzel ve alternatif bir cihaza benziyor

Bir arkadaşımıza ev hediyesi olarak almayı düşünüyoruz. Makineyi kullanmış olup artılarını ve eksilerini yazabilecek birisi varsa çok seviniriz.

Son düzenleme:
Hocam 2. el makine bakmayı da deneyin. Özellikle çok az kullanılmış yarı otomatik espresso makineleri oluyor bazen Sahibinden'de. Kimisi heveslenip alıyor sonra kullanamayıp satıyor. Ben mesela 10k'ya 3 aylık Breville Bambino almıştım mesela onu kullanıyorum şu an. Sıfırı 29k mı ne.

Artı Vestel'i önermem pek, kalite konusunda sorunları var ve yakında iflas bile edebilir. Sonra ortada kalırsınız makine bozulursa.

Geri