• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Timemore C3 S2C

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MR11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürünün Fiyatı
2650

MR11

Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Ürünü 31.12.2023 tarihinde satın aldım, o günden beri sadece 200 gram kahve çektim ve temizleyip kutusuna geri koydum. Ürünün hiçbir sorunu yoktur, kutusu da aldığım günkü gibi sapasağlamdır ve e-faturası mevcuttur. İstanbul Esenyurt'ta oturuyorum, kargo ile de gönderebilirim, bana yakınlarda oturan varsa elden de teslim edebilirim.

Fiyat: 2650 TL

Son düzenleme:
neden satıyorsun? 2000 tl ile ilgileniyorum
French Press'te kahve demlemek için almıştım ancak bir türlü kahvenin kıvamını tutturamadığım için uğraşmayı bırakıp bütün aparatları satma kararı almıştım. Fakat görünen o ki herkes ürün kendi malı olmadığı için değersiz muamelesi yapıyor o yüzden satmaktan vazgeçtim, almak isteyen sıfırına 3500 TL verip alabilir. Konu'ya kilit atabilirsiniz sayın moderatörler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri