• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Mirror Basic+ Kapanmıyor ve Ötüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aknskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aknskn

Barista
İsim
AKIN SAKIN
Daha fazla  
İsim
AKIN SAKIN
Değirmen
1Zpresso JX, X-Pro S
Ekipmanlar
Hario V60, Konchero AS-21235, Timemore Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Merhaba. 7-8 ay önce yurt dışından aldığım Basic+ tartım 1 aylık kenarda bekleme ardından şarjı bitmiş bir şekilde beni bekliyordu. Bütün gece şarj ettim sabah kullanmaya başladım. Kullanımım ardından tarı yaklaşık 5 dakikalık periyotlarla bip sesi çıkarıyor ve yandaki switch kapalı konumda olmasına rağmen her iki tuşa da basmak da ses ile tepki veriyor. Bu problemi daha önce yaşayan var mı? Ya da çözümü için nasıl bir yol izlemeliyim? Garanti veya servis konusunda yönlendirebilir misiniz?

Geri