• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Termometreli Kahve İbriği (1 Litre)

Ürünün Fiyatı
500

Alperakar

Barista
İsim
Alper Akar
Daha fazla  
İsim
Alper Akar
Değirmen
comandante c40
Ekipmanlar
v60-delonghi kahve makinesi-moka pot
Merhabalar,

Az kullandığım ekipmanları satmaya karar verdim.

Epinox Kahve İbriği (800ml)

Yaklaşık 2 sene önce alınmış olup çok az kullanılmıştır. Ocak üstü hiç kullanılmadı başka bir kettle'dan su dökülüp kullanılmıştır. Kozmetik herhangi bir hasarı yoktur. Su döküşü timemore benzemektedir.

Fiyat : 300 TL

4-min.jpeg 1-min.jpeg

Termometreli Kahve İbriği (1 Litre)

2 sene önce forumdan satın aldım. Ocak üstü kullanılmıştır. Termometrenin çalışmasında sorun yoktur.

Fiyat : 500 TL

4-min.jpeg 1-min.jpeg

KÜTAHYA PORSELEN CAM V60 Dripper

2 sene önce CoffeeWorks'ten aldığım kütahya porselen marka cam v60 dripper. Kozmetik olarak herhangi bir hasar yoktur. Kütahya marka damgası bulunmaktadır.

FİYAT : 100 TL

3-min (1).jpeg 1-min (1).jpeg

İstanbul Anadolu Yakası Buyaka AVM taraflarından elden teslim edebilirim ya da karşı ödemeli kargo yapabilirim. Sistem 6 fotoğraftan daha fazlasına izin vermemektedir. Detaylı görsel isteyenlere özelden yazarlarsa gönderebilirim.

Son düzenleme:
Kütahya Porselen V60 satılmıştır. Diğer dripper satışları devam etmektedir.

hocam mesaj attım bakabilir misiniz

Epinox ibrik @sleepyreader ' a satılmıştır. Termometreli ibriğin satışı devam etmektedir.
Kettle elime ulaştı, tam resimdeki gibi tertemizdi. Yaptığım alışverişten çok memnun kaldım, çok da yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Stickerlar da ayrı bir süpriz oldu ☺️

Ekli dosyalar

• 966539D3-2499-4288-95DB-5B2BD0A0D54E.jpeg
    966539D3-2499-4288-95DB-5B2BD0A0D54E.jpeg
    318.1 KB · Görüntüleme: 101
Termometreli ibrik satışı devam etmektedir. Güncel

Geri