• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik kahve makinesi tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drtolga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drtolga

Yeni Üye
İsim
Tolga Demir
Daha fazla  
İsim
Tolga Demir
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim ben yıllardır Gaggia Classic Pro ve Comandante (Red click) ikilisiyle kahve hayatımı keyifle sürdürüyorum. Size sormak istediğim: kardeşim evine bir makine almak istiyor. Ancak benim gibi el değirmeni vs ile uğraşmadan tam otomatik bir makine almak istiyor. Siemens EQ500 ü incelemiş. Almayı düşünüyor. Benim bu tip ürünler ile ilgili bir tecrübem yok. Acaba bu makine alınır mı? Başka bir öneriniz olur mu? Çok teşekkür ederim

Merhabalar idose soho modelini önerebilirim.Bir arkadaşım da aynı arayıştaydı ve onun için bayağı araştırdım.Dual boiler, çift filtre olması vs bayağı güzel özellikleri var.

Yiğit Bey'in tanıtım videosuna bakabilirsiniz;

Bu da ürünün linki:

Merhaba oldukça güzel bir ürünmüş gerçekten. Ama fiyatı epey yüksek. Söylemeyi unuttum biraderin ayırmayı düşündüğü maksimum bütçe 20 bin TL civarında olacaktı

İndirim koduyla 22.500₺ civarı oluyor fakat yine de yüksek kalıyor dediğiniz bütçe için..

Merhaba oldukça güzel bir ürünmüş gerçekten. Ama fiyatı epey yüksek. Söylemeyi unuttum biraderin ayırmayı düşündüğü maksimum bütçe 20 bin TL civarında
İndirim koduyla 22.500₺ civarı oluyor fakat yine de yüksek kalıyor dediğiniz bütçe için..
İndirim kodu nasıl alınıyor. Cihaz evladiyelik duruyor. Sanırım alabilirim diyor kardeşim

Merhabalar idose soho modelini önerebilirim.Bir arkadaşım da aynı arayıştaydı ve onun için bayağı araştırdım.Dual boiler, çift filtre olması vs bayağı güzel özellikleri var.

Yiğit Bey'in tanıtım videosuna bakabilirsiniz;

Bu da ürünün linki:

Ali bey size çok teşekkür ederim. Kardeşim bu sabah erkenden Yiğit beyin mağazasına gidip bu makineyi aldı. Sayenizde evladiyelik ve çok kaliteli bir ürünü almış oldu. Açıkçası daha önce duymamıştım. Otomatik makine sevenler için gerçekten çok başarılı bir tasarım olmuş. “Kahve Kulübü” gerçekten doğru ürüne ulaşmak için muhteşem bir platform. Tekrardan çok teşekkür ederiz.

Ekli dosyalar

• baf9f9d2-5028-4896-b571-5070c898dc3f.jpeg
    baf9f9d2-5028-4896-b571-5070c898dc3f.jpeg
    99.4 KB · Görüntüleme: 103
Ali bey size çok teşekkür ederim. Kardeşim bu sabah erkenden Yiğit beyin mağazasına gidip bu makineyi aldı. Sayenizde evladiyelik ve çok kaliteli bir ürünü almış oldu. Açıkçası daha önce duymamıştım. Otomatik makine sevenler için gerçekten çok başarılı bir tasarım olmuş. “Kahve Kulübü” gerçekten doğru ürüne ulaşmak için muhteşem bir platform. Tekrardan çok teşekkür ederiz.
Rica ederim 🙂 Dediğiniz gibi biz kahveseverlere çok şey katıyor bu forum.Bu arada kardeşinizin mutfağına da çok yakışmış, zaten o köşeye aitmiş alet 😅

Böyle bir fırsat bir daha gelir mi veya şuan alternatif bir tam otomatik makine var mıdır? :) Hazır konusu açılmışken buradan sorayım.

Geri