• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Merhaba Dostlar,

Aralık ayı toplu alım oylamasını 482 katılımla tamamladık. Yüksek Seçim Kurulu kesin sonuçlarına göre birinci firma Meet Lab (91 oy), ikinci Niji (60 oy), üçüncü Vitus (59 oy) oldu. Emir Bey ile iletişime geçtik ve yıldırım hızıyla indirim kodlarını hazırladı.

Sorularınız için @Daunterm , @kahveanalisti ve bendeniz @gergingörünüşlüadam 'a mesaj atabilirsiniz. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Alımla ilgili detaylar aşağıda!

550 TL üstü Ücretsiz Kargo​

https://www.meetlabcoffee.com/

İNDİRİM KODLARI

View hidden content is available for registered users!

Herkese merhabalar!
  • Tüm 250 gram kahvelerimizde, Signature Specialty kahvelerimizde ve Final Touch’da %25 , Varia VS3 ve DiFluid R2 ‘ de ise %15 oranında indirimler tanımladık.
  • 550₺ üstü siparişlerinizde kargonuz ücretsiz olacaktır.
  • Final Touch için ilk etapta 30 adet stok açıyor olacağız. Talebe ve yoğunluğa göre 1-2 gün sonrasında yeni stok eklenecektir.
  • Yoğunluk nedeniyle -+2 gün oynayabilecek tarihler için şimdiden anlayışınızı rica ediyoruz.
%25’lik Kahve, Final Touch İndirim Kodu ve %15’lik Ekipman İndirim Kodları: İLK MESAJDA GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR.

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.12.2023 PAZAR 23:59

Web Sitemiz: WWW.MEETLABCOFFEE.COM

Aralık ayı boyunca web sitemizdeki CHAT SEKMESİ üzerinden tüm soru ve sorunlarınız için ulaşabilirsiniz.

Bu başlık altından ise reçete ve deneyim paylaşmak herkes için çok daha eğlenceli olacaktır.

Koca bir sene daha geride kalırken bu alım umarım herkes için keyifli olur.

Selamlar!

Hadi hayırlı olsun. Kahve önerileri, kavurma takvimleri vs bekleriz. :)

Mblanco gesha göz kırpıyor. Bence 1000₺ üzerine indirimi şöyle 30-35 yapabiliriz heheh. Ya da ekstralar gibi.

Herkese merhabalar!
  • Tüm 250 gram kahvelerimizde, Signature Specialty kahvelerimizde ve Final Touch’da %25 , Varia VS3 ve DiFluid R2 ‘ de ise %15 oranında indirimler tanımladık.
  • 550₺ üstü siparişlerinizde kargonuz ücretsiz olacaktır.
  • Final Touch için ilk etapta 30 adet stok açıyor olacağız. Talebe ve yoğunluğa göre 1-2 gün sonrasında yeni stok eklenecektir.
  • Yoğunluk nedeniyle -+2 gün oynayabilecek tarihler için şimdiden anlayışınızı rica ediyoruz.
%25’lik Kahve, Final Touch İndirim Kodu ve %15’lik Ekipman İndirim Kodları: İLK MESAJDA GÖRÜNTÜLENMEKTEDİR.

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.12.2023 PAZAR 23:59

Web Sitemiz: WWW.MEETLABCOFFEE.COM

Aralık ayı boyunca web sitemizdeki CHAT SEKMESİ üzerinden tüm soru ve sorunlarınız için ulaşabilirsiniz.

Bu başlık altından ise reçete ve deneyim paylaşmak herkes için çok daha eğlenceli olacaktır.

Koca bir sene daha geride kalırken bu alım umarım herkes için keyifli olur.

Selamlar!
omni mi kavuruyorsunuz?
espresso öneriniz var mıdır?

La lomayı çok şiddetle tavsiye ediyorum.

Tebrik ederim @meetlabcoffee ilk defa oy verdiğim bir kavurucu kazandı. 😀

Merak ettiğim bir husus var, kavanoz içinde vakumlu satılan çekirdekler neden 25 gram şeklinde vakumlandı? Yani v60 yapsak 15 gr, espresso yapsak 20 gram kullanacağız. Her türlü 5-10 gram fazlalık kalıyor. Vakum fikri çok iyi ama bunu 4x20 şeklinde yapma imkanımız yok mu?

Bir de benim ricam olacaktı. Trial box ve Special Volcano Azul serilerinizin kutu içi paketlemesinin görsellerini paylaşabilir misiniz? Baktım da göremedim. Bilgilendirici olabilir diye düşünüyorum.

Tebrik ederim @meetlabcoffee ilk defa oy verdiğim bir kavurucu kazandı. 😀

Merak ettiğim bir husus var, kavanoz içinde vakumlu satılan çekirdekler neden 25 gram şeklinde vakumlandı? Yani v60 yapsak 15 gr, espresso yapsak 20 gram kullanacağız. Her türlü 5-10 gram fazlalık kalıyor. Vakum fikri çok iyi ama bunu 4x20 şeklinde yapma imkanımız yok mu?
Selamlar, çünkü silindirin içinde 4 x 25 gram çekirdek kahve olarak tam doluyor kutu, tam da 100 grama denk geldiği için bu şekilde ilerledik. 12,5 gramlık reçeteler oluşturabilirsiniz isterseniz , yarın gün içinde bizde yayınlayacağız zaten buradan.

arkadaşlar merhaba, sektörün acemisiyim. meetlabda denememi önerdiğiniz, mümkünse ekşi olmayan bir kahve önerebilir misiniz? geçen ay kör seçimimle malesef bana uygun kahve bulamadım.

Geri