• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Siyah Silikon Tartı Padi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SirJohn

Barista
İsim
Sercan Pekel
Daha fazla  
İsim
Sercan Pekel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Maltepe
Merhabalar,

Yakın zamanda bir Hiroia Jimmy aldım. Daha önce kullanılmış olanlarda tartının üstünün zamanla çizildiği gördüm. Ben de böyle şeylere hiç gelemem.

Bu çizilmeleri önlemek için pad arayışındayım. Jimmy üstünde bir padle gelmiyor ama ayrıca satılıyor. Onun yerine ısıya dayanıklı 12x12cm siyah siliokon bir pad arıyorum.

Şu ana kadar aklıma ucuz bir mouse pad alıp ölçüye göre kesmek geldi. Başka öneri ya da ürün var mıdır?

Hocam silikon nihale diye aratip da bakarsaniz cikan urunler ile tartiya gecebilecek isiyi yalittigindan emin olursunuz hem de kaymaz olur. Mouse pad guzel fikir ancak her mouse pad siviyla temasa da uygun olmayabilir. Renk renk secenekler var sanirim. Boyutlarina bakin, fazla kisimlari kesersiniz gerekirse.

Son düzenleme:
Mouse pad mantıklı geldi hocam bana da. Hem ekonomik hem de iş görür. Kahve padlerinden alsanız 4 5 katına gelir. Amazonda 10 liraya var, en azından denemiş olursunuz

Hocam nihale de aradım. Acayip şekilde genellikle renkli ve kabartmalı. Düz ve siyah bulamadım.

Düzeltiyorum https://www.perakendeburda.com/u1568/nihale/vip-ahmet-silikon-nihale-vp-078.html

Bu var.
Hafif kabartmasinin olmasi kayma ve olasi yapismanin da onune gecebilir aslinda.

Mouse pad mantıklı geldi hocam bana da. Hem ekonomik hem de iş görür. Kahve padlerinden alsanız 4 5 katına gelir. Amazonda 10 liraya var, en azından denemiş olursunuz
Mousepad'lerin bazilari kumas vs oluyor ya, su ve sivi veya toz kahve gelirse temizlik problemi isin icine girebilir. Bir de tartiyi isidan yalitma konusunda da yetersiz kalabilir.

Emre hocam haklı. Yalıtım açısından silikon nihale gibi olmaz. Kaydırma mevzusu da soru işareti ama direk tartının üzerine koymaktan iyidir. Hem de eldeki en ucuz seçenek gibi. Deneyip yazacağım. Olmadı kabartmalı silikon da denenebilir o da çok aşırı pahalı değil.

Temizlik açısından şöyle söyleyebilirim. Kahve barımda büyük bir mouse pad kullanıyorum. Siyah renkte olduğu için dökülen öğütülmüş kahve rahat görünüyor ve ara ara hafif nemli bir bezle silince temizleniyor. Büyük olduğu için olabilir ama kaymazlık noktasında da çok başarılı.

Bu konu da alınık ilanından öteye gidiyor gibi. Belki yardımcı ekipmanlar başlığına taşınabilir. @NoDRaC Yardımcı olabilir misiniz?

Bu tarz mı hocam?

Bu tarz ürünleri mutfak masasında kullanıyorum tartı için verimli olmacayaktır. Hocam çamaşır makineleri için özellikle ya da diğer beyaz eşyalar için sticker şeklinde şeffaf ürünler vardı ıslanmaması için kabaca bakındım göremedim ama ben çok kullanışlı bulmuştum. Arkadaşların önerileri de çok makuş ve ulaşılabilir geldi bana da.

Abi bu ürün zamanla çiziliyor ve kenarlardan bombe yapabiliyor o yüzden uzun soluklu bir ürün olmaz. Silikon pişirme matı veya şeker hamuru matları oluyor saydamı olursa onlar olabilir
Bu tarz mı hocam?

siteye çok güvenemedim, fiyatı çok ucuz alayım, en kötü dolandırılırım dedim. site kapanmış, ürün de gelmedi. sanırım dolandırıldım :D

edit: imla
Kredi kartı ile aldıysanız, banka üzerinden harcama itirazında bulunabiliyorsunuz.

Böyle bir şey alıp kestirilir hic bulunamıyorsa. Altına da çift taraflı yapıştırılır mis.

Geri