• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı SATILDI // Molent Pocket + Deri Kilif

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amadeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
2500

amadeus

Barista
İsim
Koray
Daha fazla  
İsim
Koray
Sadece seyahatlerde ve kisa sure ofiste kullanilmistir. Totalde 3kg kahve cekmemistir. Hic sokulup birlestirilmedi.(her kullanimda firca ve hava ile temizlendi 1 kere degirmen temizleyici granul ile temizlendi)

Evdeki degirmen enflasyonunu azaltmak icin satilik :)

Hem estetik hem el kaymasi engellemek icin el yapimi deri kilif (sleeve?) Yaptirildi. Istediginizde cikartilabiliyor.

Fiyat ve piyasa konusunda kafam karisik arkadaslar...piyasasini bilmiyorum acikcasi en dusuk degirmen fiyatina gore bir rakam yaziyorum.ikisini de kiyaslama imkanim oldu, Kingrinder p0 , 1zpresso airdan malzeme ve ogutum kalitesi olarak kat kat iyi oldugunu dusunuyorum. Deri kilif da 600-700lira gibi bir rakama gelmisti.

2500 TL diyorum fiyatina...piyasasi farkliysa yazin degerlendireyim :)

(Gardropstan ilan acilir, ankara cankaya merkezi yerlerde elden teslim olur)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250701_124913_Gallery.jpg
    Screenshot_20250701_124913_Gallery.jpg
    78.7 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20250701_194228_Gallery.jpg
    Screenshot_20250701_194228_Gallery.jpg
    237.8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20250701_194243_Gallery.jpg
    Screenshot_20250701_194243_Gallery.jpg
    129.3 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar ürün hâlâ satılık mı? Eğer satılık ise iç aksamı çelik dişlilerin detay görsellerini atabilir misiniz?

Geri