alaskalibarista
Üye
Rocket 58 mm. naked ( bottemless) portafiltre. Yeniden farksız 3 5 defa çekim amaçlı kullanıldı.
Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.Alaskalibaris’ta ile yaptigimiz alisveristen bahsetmek istiyorum. Yeniden farksiz denen urun elime bu sekilde ulasti. Sadece plastik posete sarilip gonderilen urun kargoda hasar gormustur dendi. İadesini istedim. Fakat karsi taraf kabul etmedi. Kargo firmasi suclandi. Arkadaslar urun alirken dikkatli olmanizi öneririm.
Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse
Şaka gibi arkadaş kargoda hasar olmuş ürünü neden geri alayım gidip sıfır alsın o zaman ürünün fotoğrafını çekip attın kargoya vermeden illa biri bi şey yazınca haklı olmuyor
kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.
Mağduriyetim malesef çözülmedi. Gonderen kişi iade talebimi reddetti. “Hasar görmüş ürünü geri almam ben şirket miyim ? O zaman sıfır alacaksınız.” kendisi tarafima bu mesaji gondermis. Ne diyelim saglik olsun.Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.