• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Rocket Naked Portafilter

Ürünün Fiyatı
1400
Alaskalibaris’ta ile yaptigimiz alisveristen bahsetmek istiyorum. Yeniden farksiz denen urun elime bu sekilde ulasti. Sadece plastik posete sarilip gonderilen urun kargoda hasar gormustur dendi. İadesini istedim. Fakat karsi taraf kabul etmedi. Kargo firmasi suclandi. Arkadaslar urun alirken dikkatli olmanizi öneririm.

Ekli dosyalar

• IMG_3784.jpeg
    IMG_3784.jpeg
    151.5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3785.jpeg
    IMG_3785.jpeg
    160.8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_3786.jpeg
    IMG_3786.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 61
Alaskalibaris’ta ile yaptigimiz alisveristen bahsetmek istiyorum. Yeniden farksiz denen urun elime bu sekilde ulasti. Sadece plastik posete sarilip gonderilen urun kargoda hasar gormustur dendi. İadesini istedim. Fakat karsi taraf kabul etmedi. Kargo firmasi suclandi. Arkadaslar urun alirken dikkatli olmanizi öneririm.
Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.

Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse

Şaka gibi arkadaş kargoda hasar olmuş ürünü neden geri alayım gidip sıfır alsın o zaman ürünün fotoğrafını çekip attın kargoya vermeden illa biri bi şey yazınca haklı olmuyor
kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.

Bilgilendirme için teşekkürler, umarım mağduriyetiniz giderilir, giderilmezse kullanıcının forumda diğer ilanları var, onların altına da bilgi geçmek lazım ki herkes görsün.
Mağduriyetim malesef çözülmedi. Gonderen kişi iade talebimi reddetti. “Hasar görmüş ürünü geri almam ben şirket miyim ? O zaman sıfır alacaksınız.” kendisi tarafima bu mesaji gondermis. Ne diyelim saglik olsun.

Şaka gibi arkadaş kargoda hasar olmuş ürünü neden geri alayım gidip sıfır alsın o zaman ürünün fotoğrafını çekip attın kargoya vermeden illa biri bi şey yazınca haklı olmuyor

yazmış arkadaş, alıntılayamadığım için buraya kopyaladım.

Ben kimse haklı ya da haksız demedim, siz ürünü korunaklı ve zarar gelmeyecek şekilde kargoya vermenize rağmen böyle bir sonuç olduysa ona bişey diyemem. ama sadece poşete sarıp ürünü yolladıysanız alıcının da biraz tepki göstermeye hakkı var diye düşünüyorum. bakın siz moccamaster da satıyorsunuz, alan kişiye migros poşeti ile mi yollayacaksınız ürünü? Burası sarı site değil, kahve hobisi üzerine insanların toplandığı, bazı kişilerin kahve ekipmanlarını satmak için ilanlar açtığı bir yer, alıcıyı koruyan bir sigorta sistemi yok. satıcıların, sattıkları ürünleri zarar gelmeyecek şekilde kargolamaları da bu işin bir parçası olmalı. aynı olay sizin başınıza gelse siz de tepki verirdiniz inanın.

Geri