• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Otomatik Kahve Makinesi Tavsiyelerinizi Rica Ederim, Teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ucede de
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ucede de

Yeni Üye
İsim
ucede de
Daha fazla  
İsim
ucede de
Kahvesever biri olarak evde kullanmak üzere otomatik bir espresso makinesi almayı düşünüyorum. Bunun için en fazla 35.000 TL’lik bir bütçe ayırdım. Aşağıdaki özelliklere sahip bir makine arıyorum:

• Espresso, latte, cappuccino gibi sütlü içecekler hazırlayabilmesi.
  • Aynı anda iki bardak sütlü içecek hazırlama özelliğine sahip olması.
  • Süt haznesinin kahve doldurma bölümüne engel olmaması, böylece iki bardak kahve alırken bir sorun yaşanmaması.
  • Kullanımı kolay, temizliği pratik bir tasarım.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü olması.
  • Süt köpürtme sistemine sahip olması tercih sebebi.
  • Servis ve teknik destek ağı güçlü olan bir marka olması.
  • Bakındığım markalar Siemens, Miele, Melitta ve elbette bilmediğim fakat sizin memnun olduğunuz önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Özellikle daha önce kullandığınız veya önerdiğiniz markalar ve modeller varsa, deneyimlerinizi duymaktan çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Biraz araştırdıktan sonra şu ürünler arasında kaldım;

1. Siemens TQ713R03 EQ700 - Güncel Fiyat: 34.500

2. Miele CM 5510 - Güncel Fiyat: 36.043

3. Melitta F63/0-101 - Güncel Fiyat: 32.000

4. 8010001245 KRUPS - Krups Intuition Experience + EA877D - Güncel Fiyat: 30.000

Elbette sizin farklı önerileriz ve değerlendirmeleriniz olursa çok sevinirim.

Geri