• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhabalar, ben Arif...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arifdagli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arifdagli

Yeni Üye
İsim
Arif DAĞLI
Daha fazla  
İsim
Arif DAĞLI
Merhabalar, ben Arif DAĞLI. Öbür kahve forumunda yıllardır üyeyim zaten, buraya da bakıyordum ama üye olmamıştım, şimdi oldum işte. 43 yaşındayım. 2010 yılından beri nitelikli olmaya çabalayan kahve çeşitleriyle haşır neşirim. Zonguldak Merkez'deyim.

Hali hazırda iDose La Scala tam otomatik espresso makinem, Fakir Aroma Master filtre kahve makinem, Fakir öğütücüm, Braun filtre kahve makinem (yedek) ve Hario V60, Moka Pot ve Aeropress dahil tüm üçüncü dalga ekipmanlara sahibim.

Kahve konusunda çok nitelikli kahveler seçip denemek gibi hedeflerim yok. Arada nitelikli denemeler iyi gelse de genel olarak iyi sayılacak bir kupa dolusu kahve bana yetiyor. Tembellik de var elbette, otomatik makineyi boşuna almadık :)

Geri