• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba Öneri Rica Ediyorum.

gokhankaraduman

Yeni Üye
İsim
Gökhan Karaduman
Daha fazla  
İsim
Gökhan Karaduman
Değirmen
Kivi elektrikli
Ekipmanlar
Vestel ve Delonghi Filtre Kahve Makinesi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Beyoğlu
Selamlar arkadaşlar ;
Gökhan ben.
Evimde Delonghi Icm 16210.WS Ofiste Vestel Retro Filtre kahve makinelerim var, kahvelerimi eminönünde kahvecimde kübaya fındık aroması ekleterek ofise çekirdek, eve çekilmiş alıyorum, ofiste kiwi nin elektrikli makinesinde çekiyorum çekirdekleri.

Son zamanlarda nespresso makinelerine taktım kafayı özellikle temizlik konusunda cezbediyor gibi lezzet olarak ise nespresso 2 ayrı mağaza da deneyimledim uygundur diyebileceğim tatlar var. Lakin karar vermemi engelleyen unsurlar var.

Bunlar;

1 ) Çekirdeği , filtreyi her zaman bulurum ya yarın modeller yeniledikçe insanlar makine değiştirsinler diye o kapsüller üretilmez olursa ve alıştığım tadı her zaman bulmam mümkün olur mu diye atılım yapamıyorum.

2) Ben şu çekirdeğimin 1 kilosuna 500 tl veriyorum , kapsüllerin 10lusu 300 tl gibi fiyatlar. ( şu anki kahvecimin kapsülleri aynı şekilde hazırlayacağını bilsem keşke ama o mümkün gelmiyor)

Kapsül e geçtim çokta iyi ettim diyenler var mı ?

Hiç yanıt gelmemiş :) beklentimi yüksek tutmuşum sanırım .

merhabalar :)
Nespresso gibi kapsül kahve makineleri nitelikli kahve kullanıcısını çekemiyor.Eğer damağınız iyi espressoya alışkınsa bir kaç denemede fark edeceksiniz.İstediğiniz bardakları bu makinelerde bulmak zor ama hızlı,temiz olması baya güzel.Eğer bütçenizi üstte tutabilirseniz morning markasını seve seve önerebilirim.Onun dışında kapsül kahve işi bitmez gibi ama istediğiniz kahveyi kullanmanız açısından doldurulabilir kapsüller var diye biliyorum.

merhabalar :)
Nespresso gibi kapsül kahve makineleri nitelikli kahve kullanıcısını çekemiyor.Eğer damağınız iyi espressoya alışkınsa bir kaç denemede fark edeceksiniz.İstediğiniz bardakları bu makinelerde bulmak zor ama hızlı,temiz olması baya güzel.Eğer bütçenizi üstte tutabilirseniz morning markasını seve seve önerebilirim.Onun dışında kapsül kahve işi bitmez gibi ama istediğiniz kahveyi kullanmanız açısından doldurulabilir kapsüller var diye biliyorum.
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum doldurulabilir kapsül olayı var ise hakikaten o zaman düşünülebilir bunu bi araştırayım ben :)

Geri