• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba, ben Şahin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahin17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahin17

Barista
İsim
Şahin
Daha fazla  
İsim
Şahin
Espresso Makinesi
Philips EP5447/90
Değirmen
Comandante C40 - Konchero Mostro
Ekipmanlar
Hario V60
Tüm kahve severlere merhabalar, ben Şahin. Kahveye mesafeli bir çay tiryakisiyken iyi bir Türk kahvesi içicisi olan eşimin isteği üzerine tam otomatik bir espresso makinesi almamız kahveye olan bakışımı tamamen değiştirdi. Hiç kahve ihtiyacı hissetmezken kısa bir sürede özellikle espressoya çok alıştım.

1 yıldır tam otomatik makinemizden büyük keyif alarak espresso bazlı kahveler içiyorduk, bu süreçte büyük zincirlerin tamamının çekirdeklerini denedik. Fakat son zamanlarda kahve ile ilgili bir şeyler öğrenmeye başlayınca işler biraz değişti. Aslında bugüne kadar çok kötü, hatta saçma sapan kahveler içtiğimizi anladık :)

Nitelikli kahve kültüründen, kahve severlerin sıcakkanlılığından ekstra etkilenerek biraz da işin o tarafına "bulaşalım" diyerek evde filtre kahve demlemeye başladık. Sonuç olarak şu sıralar günlük ortalama bir buçuk litre filtre kahve içiyorum.

Ayrıca farklı üçüncü nesil kahve dükkanlarında bulunmak, baristalarla sohbet etmek, farklı çekirdekleri deneyimlemek de ekstra bir hobi haline geldi. Bu bağlamda Türkiye'de kahve konusunda en büyük bilgi kaynağı olan, uzun zamandır faydalandığımız forumda da bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum :)

Herkese bol kahveli günler ☕️

Merhaba Şahin, bir V60 demleyicisi olarak foruma hoşgeldin demek istiyorum.

Tüm kahve severlere merhabalar, ben Şahin. Kahveye mesafeli bir çay tiryakisiyken iyi bir Türk kahvesi içicisi olan eşimin isteği üzerine tam otomatik bir espresso makinesi almamız kahveye olan bakışımı tamamen değiştirdi. Hiç kahve ihtiyacı hissetmezken kısa bir sürede özellikle espressoya çok alıştım.

1 yıldır tam otomatik makinemizden büyük keyif alarak espresso bazlı kahveler içiyorduk, bu süreçte büyük zincirlerin tamamının çekirdeklerini denedik. Fakat son zamanlarda kahve ile ilgili bir şeyler öğrenmeye başlayınca işler biraz değişti. Aslında bugüne kadar çok kötü, hatta saçma sapan kahveler içtiğimizi anladık :)

Nitelikli kahve kültüründen, kahve severlerin sıcakkanlılığından ekstra etkilenerek biraz da işin o tarafına "bulaşalım" diyerek evde filtre kahve demlemeye başladık. Sonuç olarak şu sıralar günlük ortalama bir buçuk litre filtre kahve içiyorum.

Ayrıca farklı üçüncü nesil kahve dükkanlarında bulunmak, baristalarla sohbet etmek, farklı çekirdekleri deneyimlemek de ekstra bir hobi haline geldi. Bu bağlamda Türkiye'de kahve konusunda en büyük bilgi kaynağı olan, uzun zamandır faydalandığımız forumda da bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum :)

Herkese bol kahveli günler ☕️
Hoşgeldiniz,zehri almışsınız efenim hayırlı olsun 😂 Sizlere ve kıymetli eşinize şimdiden keyifli fincanlar esenlikler diliyorum 😊☕

Geri