• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavurma derecesini belirleyebileceğimiz firmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crowbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Crowbar

Üye
İsim
Melih
Daha fazla  
İsim
Melih
Değirmen
Timemore Chestnut C3s
Merhaba.

Malumunuz olduğu üzere kavurma işlemini kedileri yapan firmalar ekseriyetle city plus derecesinde kahve kavurmakta. Bunun, kahvenin özgün ve yöresel aromalarının düşük/orta seviyelerde daha iyi alınması ve ayrıca yağlı kavurma işlemlerinin duman ve yağ nedeniyle ortam yeterliliği ve makinelerin temizliği gibi meşakkatlere zemin hazırlaması gibi sebepleri var.

Ancak, benim damak tadım full city + üzeri, vienna roast ayarında koyu kavrulmuş kahvelere daha uygun. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok :) Daha az asidik, isli ve kavruk tatlardan hoşlanıyorum.

Sizlerden ricam, ban kavurma derecesini kendim belirleyebileceğim firmalar hakkında bilgi vermenizdir. Starbucks hariç :)

Şimdiden teşekkürler.

Sanalbaharat bunu beğendi 👍🏻
Sanalbaharatta kahvelere göre belirleniyor kavurma profilleri çoğu kavurucuya göre daha açık kavrulmuş kahveleri bile oldugunu şöyleyebilirim Bkz son Sattıkları Geisha nordik seviyesine yakındı

Geri