yb_
Yeni Üye
- İsim
- Yusuf
Daha fazla
- İsim
- Yusuf
Evde Hario'nun porselen V60'ını kullanıyorum. Kamplarda kullanmak için daha portatif bir dripper arayışındaydım. Stanley'in kamp için olan modelinde tıkanma sorunları yaşanıyormuş. Sonrasında karşıma bu katlanabilir genellikle üçgen formdaki dripperlar çıktı. Kırılma riski olmaması ve taşıma kolaylığı açısından avantajlı görünüyor.

Benim için kampta dahi olsa lezzet en önemli öncelikte. Yani "nasılsa kamptayız ortalama bir kahve de işimi görür" düşüncesinde değilim açıkçası. O yüzden bu ürünlerde asıl merak ettiğim konu ise fincana olan etkisi. Bu tip ürünleri kullananlar varsa nasıl bir deneyim elde ettiniz?
Klasik V60'lar ile veya diğer demleme ekipmanları ile kıyasladığınızda nasıl buluyorsunuz?

Benim için kampta dahi olsa lezzet en önemli öncelikte. Yani "nasılsa kamptayız ortalama bir kahve de işimi görür" düşüncesinde değilim açıkçası. O yüzden bu ürünlerde asıl merak ettiğim konu ise fincana olan etkisi. Bu tip ürünleri kullananlar varsa nasıl bir deneyim elde ettiniz?
Klasik V60'lar ile veya diğer demleme ekipmanları ile kıyasladığınızda nasıl buluyorsunuz?