• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Aylık Alımları Bilgilendirme Soru Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
Konum
İstanbul
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Kahve Kulübü aylık alımı nedir?

Kahve kulübü aylık alımlarının amacı üyelerin aynı nitelikli kahveleri satın alarak demleme ve tadım deneyimlerini paylaşması ve kahveden alınan keyfi artırmaktır.

Kahve Kulübü aylık alımları nasıl gerçekleşiyor?

Her ay bir sonraki ay için kahve kulübü üyelerinin oy kullanabildiği bir anket başlatılıyor. Bu ankette en çok oy alan firma ile iletişime geçilerek paketler belirleniyor.

Oy vermek istediğim Kahve Firmasını ankette bulamadım. Eklenmesi için ne yapabilirim?

Kahve sektörü her geçen gün büyüyen bir sektör. Neredeyse Her gün yeni bir firma sektöre merhaba diyor. Sende eğer istediğin kahve firmasının aylık alımda yer almasını istiyorsan aşağıa ki konuya önerini yazabilirsin.


Neden firmalardan paket önerileri alıp paketlere oy vermiyoruz?

Kahve kulübü aylık alım organizasyonları gönüllülük esası ile yürüyor.
Her ay onlarca firma ile görüşüp teklif istemek oldukça vakit alan ve neredeyse imkansız bir süreç
Firmaların stoklarının sürekli değişmesi.


Bu ay gerçekleşen alımın indirimini yeterli bulmadım. Neden daha fazla indirim olmadı?

Kahve Kulübü aylık alımlarının temel amacı ortak tadım yaparak kahveden aldığımız keyfi ve deneyimi arttırmak.İndirim oranları tamamen firmaların insiyatifinde olan bir durum. Temel amacımız üyelerimizin seçtiği kahve firmasından alımı gerçekleştirmek.

Seçilen firmanın yeterli miktarda kahve stoğu yoksa veya alıma katılmak istemezse ne olur?

Bu durumda ankette ikinci en çok oy alan firma ile iletişime geçilerek toplu alım organize edilir.

Anket sisteminin üyelerin isteklerini yeterli derecede yansıttığını düşünmüyorum. Başka önerilerim var. Onları neden uygulamıyoruz?

İstatiksel olarak daha üyelerin oylarını daha iyi değerlendirecek sistemlerin olduğunun bilincindeyiz. Ama başta belirttiğimiz gibi alımlar gönüllülük esası ile yürütülüyor. Bu nedenle organizasyonları yürüten arkadaşlar için ve üyelerin aklının karışmaması için en basit sistemi uyguluyoruz. Herkesin bir oy hakkı var ve en çok oyu alan firmadan alım gerçekleşiyor.


Paketim gelmedi, geç geldi veya hatalı ürün geldi. Yaşanan olumsuz durumlarda Kahve Kulübünün organizasyonda ki yeri nedir?
Yapılan organizasyonlarda alımı düzenleyen arkadaşlar üyelerimiz ile kahve firmasını bir araya getiriyor. Yasal olarak kahveleriniz ile ilgili sorumluluk satın aldığınız kahve firması ile sizin aranızda. Kulübün web sitesi firma için bir iletişim kanalı olmadığını unutmayın. Yaşadığınız olumsuz bir durumda alım organizasyonu yapılan firmanın kendi sitesinde yer alan iletişim kanallarını kullanmayı unutmayın.

Kahve Kulübü bu organizasyonlardan maddi veya herhangi bir karşılık alıyor mu?

Ne Kahve Kulübünün nede organizasyonları yürüten editörlerin kahve firmaları ile herhangi bir parasal ilişkisi yoktur. Organizasyonu yürüten arkadaşlarımız üyelerimiz gibi kahvelerini ücreti ile satın alırlar.

Neden bütün Kahve Kulübü alımları web sitesi üzerinden veya sosyal medyadan duyurulmuyor?

Kahve Kulübü olarak üyelerimize benzersiz bir kahve deneyimi sunmak istiyoruz. Diğer yandan bize bu harika kahveleri ulaştıran firmaların taleplerini ve hassasiyetlerini önemsememiz gerekiyor. Aylık alım organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz firma web sitesi üzerinden veya sosyal medya üzerinden paylaşmamıza izin verirse bunu gerçekleştiriyoruz. Açık platformlarda paylaşılmasını istemediğinde kapalı Whatsapp, Telegram grupları ile gerçekleştiriyoruz. Bu platformlara katılmak istemeyen kullanıcılarımız için talepleri halinde özel mesaj yolu ile kampanya bilgileri kendilerine iletilebilir. Ama bu durumda sınırlı sayıda stok olan kampanyalarda stoğa yetişememe gibi bir durum gerçekleşebilir.

Bu konu kilitli aklıma gelen başka sorular bunları sormak istiyorum. Kiminle iletişime geçebilirim?

Kahve Kulübü Aylık alımlarını güncel olarak: @mtgg @mvscoffee @Kahveciningalaksirehberi @coffeebean gerçekleştiriyor.
Kahve Kulübü Yurtdışı alımlarını: @NoDRaC @msa gerçekleştiriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst