• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Kahve Kavurma Makinesi Arıyorum

Ürünün Fiyatı
1

cofféolog

Yeni Üye
İsim
Cofféolog
Daha fazla  
İsim
Cofféolog
Merhabalar, ismim Oğuzhan. Sakarya'da yeni başladığım kavurma girişimi (Cofféolog) için temiz, tercihen faturalı Aillio Bullet R1 V2 arıyorum. Bütçem nakit olarak hazırdır. Aillio olmazsa, profil takibi yapabileceğim Kaffelogic Nano 7 tekliflerine de açığım. Elinde olup satmayı düşünenler özel mesaj ile ulaşabilirse sevinirim.

Özelden mesaj ilettim. Showroom bölümümüzde çok az kullanılmış sıfır kondisyona yakın aillio bullet r2 cihazımız bulunuyor. İlgilenirseniz dönüş sağlayabilirsiniz.

Geri