• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Goosneck kettle öneri

mentallyyours

Yeni Üye
İsim
Alpay
Daha fazla  
İsim
Alpay
Merhaba dostlar, v60 demleme yöntemine geçmek istiyorum. Hangi goosneck kettleı almak mantıklı olur? Önerilerinize açığım.

Uzun zamandır sizin gibi fiyat performans ürünü bir Goosneck kettle ihtiyacım vardı ve en sonunda Konchero (Siyah) Kettle almaya karar verdim. Aslında birazda bu sayfadaki yorumlar beni almaya yitti.

Konu içindeki mesaj 'Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...-yeni-model-fikri-olan-var-mi.3309/post-87605

Uzun süredir farklı sitelerde fiyat araştırması yaptım yaklaşık çoğu sitede fiyatı 4.000 ₺ civarında ve taksit imkanı bulunmuyordu. 17.07.2024 tarihinde hepsiburada üzerinden 3.470 ₺ peşin fiyatına 3 ay taksitle ürünün siparişini verdim.

Son düzenleme:
Uzun zamandır sizin gibi fiyat performans ürünü bir Goosneck kettle ihtiyacım vardı ve en sonunda Konchero (Siyah) Kettle almaya karar verdim. Aslında birazda bu sayfadaki yorumlar beni almaya yitti.

Konu içindeki mesaj 'Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...-yeni-model-fikri-olan-var-mi.3309/post-87605

Uzun süredir farklı sitelerde fiyat araştırması yaptım yaklaşık çoğu sitede fiyatı 4.000 ₺ civarında ve taksit imkanı bulunmuyordu. 17.07.2024 tarihinde hepsiburada üzerinden 3.470 ₺ peşin fiyatına 3 ay taksitle ürünün siparişini verdim.

ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Gayet memnunum. Güzel fiyat yakalamışsınız. Ben 1 sene önce neredeyse o fiyata almıştım

Merhabalar,

Güncel kettle piyasasında hangi ürünleri önerirsiniz? Tasarım, malzeme kalitesi, işlev, fiyat / performans gibi kriterlerle birkaç ürün çıkarabilirsek güncel durumu da listelemiş oluruz, yararlanmak için elimizde veri olur.

Şimdiden teşekkürler.

Geri