• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Doğru Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hope

Yeni Üye
İsim
Can
Daha fazla  
İsim
Can
Selam, sabah mailleri karıştırırken Doğru Kahve’den gelen maili gördüm. İsimini ilk defa duyduğumdan mailime nasıl ulaştılar diye bakarken coffee project’ten dolayı ulaşabilmişler, sanırım aynı firmaya bağlılar. Muhtemelen okumadan geçtiğimiz sözleşmelerde bu bilgileri aktarabileceklerine dair izin vermişizdir :)

İlk alışverişte ikinci ürün 1₺ kampanyası varmış. 1 kg espresso 423,5₺’ye geliyor. Çok çok uygun olduğundan denemek istiyorum ancak tecrübesi olan var mıdır merak ettim?

Son düzenleme:
Çekirdekler arabica mi robusta mi? Etiyopya, kolombiya ve Brezilya demiş ama baskaca detay yok. Cold brew için denesem mi bilemiyorum, 2 kg kahve az da değil şimdi :)

1kg Etiyopya + 1kg Kolombiya 847tl ye geldi. Kargo da ucretsiz. Teşekkürler ☕
Kargo poseti acik sekilde kargolamislar, valfsiz zipsiz paket, yolda paket de patlamisti, iade ediyorum. Kampanya ellerinde patlamis galiba erken sonlandirmislar, iade disinda telafi secenegi de sunmadilar. Telefonda bircok kargonun oyle ciktigini, paketlemedeki elemanin hatasi oldugunu soylediler. İlk ve son siparis oldu.

Kargo poseti acik sekilde kargolamislar, valfsiz zipsiz paket, yolda paket de patlamisti, iade ediyorum. Kampanya ellerinde patlamis galiba erken sonlandirmislar, iade disinda telafi secenegi de sunmadilar. Telefonda bircok kargonun oyle ciktigini, paketlemedeki elemanin hatasi oldugunu soylediler. İlk ve son siparis oldu.
Ben cesaret edip alamamistim hocam. Geçmiş olsun size.

Geri