• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Mk3 ve Hiroa Jımmy

Ürünün Fiyatı
7000-6000

İNÇELİ

Barista
İsim
Recep
Daha fazla  
İsim
Recep
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60,delter,soy cezve,french press
İkisinin de ilk sahibiyim.Yenileri geldi diye satmak istiyorum.İçim hiç razı değil ama olsun.İkisini de baya baya kullandım.
Comandanteyle kilolarca kahve öğütmüşümdür.Elimden düştüğü için alt tarafı hafif ezildi ancak başka yerinde herhangi bir kusur yoktur.Topuzun segman kısmı yalama oldu yalnız;alıştım o şekilde kullanmaya hiç sorun teşkil etmiyor.Orijinal kılıfı ve polimer haznesiyle birlikte düşündüğüm fiyat 7000 bin tl.
Hiroa’ya gelecek olursam ekranın çıkıyor olması büyük kolaylık.Robot’un bacaklarının arasına çapraz bir şekilde rahat sığıyor.Tartının üst tablası gözle zor görülecek şekilde kaydı.Sanırım seyehat esnasında oldu.Ancak başka yerinde ya da çalışmasında herhangi bir sıkıntısı yoktur.Düşündüğüm fiyat 6000 bin tl.

Ekli dosyalar

• IMG_0191.jpeg
    IMG_0191.jpeg
    101.3 KB · Görüntüleme: 457
  • IMG_0193.jpeg
    IMG_0193.jpeg
    97.8 KB · Görüntüleme: 452
Muhtemelen almak için yazmıyorsunuz.Sorunuza gelecek olursam da “Evet”.Kilolarca kahve öğüttüm evet,yere de düştü;üstelik topuz da yalama ancak dişlilerinde ya da öğütme kalitesinde en ufak sorun yok.Haaa alcaksanız da ne yazayım siz söyleyin!!!

Hahaha. Sizce bu urunu alacak olmasam, yuzlerce gezinecek websitesi, okunacak yazilar, izlenecek videolar, yapilacak kahveler varken, kahvekulubu sitesinin alim satim grubunda bir comandante ilanina bakayim?

Sizin fiyat biriminizle sifiri 10000 bin tl olan bir urunun bu kadar kusurlu halinin 7000 bin tl ye satilmasi hayret verici. Alacak isem yazacak bir seyiniz yok durustce yazmissiniz sizi tebrik ederim. Yalniz verecegim birkac tavsiye olabilir. Belli ki daha once ikinci el bir urun satmadiniz, once internetten sorunsuz bir ikinci el urunun alis fiyatindan yuzde kac asagiya satilmasi gerektigine bakabilirsiniz, sonra sizdeki urunun kusurlarini ekleyerek bir fiyat ayarlamasi yapabilirsiniz.

Bu arada da hayirli cumalar :)

Arkadaşlar boşuna şu mübarek günde birbirinizi kırmayın. Yakın zamanda bu konuşmalarınız boşa düşecek zaten.

Merhaba,

Nazik yorumunuz için çok teşekkürler.

Kur ve 2024 koşulları yüzünden kısa vadede değişiklik olacak. Fiyat değişimini hiç arzu etmiyoruz, ancak bir noktaya kadar sabit tutabiliyoruz. Bu sıra soran arkadaşlarımıza bilgi veriyoruz bu yönde. Selamlarımla.

Bu arada ben hobi olarak ikinci el ilanlarını geziyorum 😀

güvenilir satıcı

Geri