https://kbcoffeeroasters.com/products/bolivie-manco-kapacMerhabalar herkese, filtre kahve için Bolivya çekirdek öneriniz var mı acaba?
Bu kadar olur bugün hediye olarak bu kahve geldihttps://kbcoffeeroasters.com/products/bolivie-manco-kapac
bir kaç ay once Kavurucu ile birlikte tadım yapma fırsatı bulmuştum , tertemiz bir kahve !
Geç geri dönüşüm için lütfen kusuruma bakmayın. Kavurucu orta kavrulmuş kahveyi tercih ediyorum. Kafede blooming dahil olmak üzere 3 dokuş yapılıyordu ve benim denemelerimde de 3 dokuş çok iyi sonuç verdi. Kavrumlar pek deneysel demleme yöntemlerine uygun değil.Bu kadar olur bugün hediye olarak bu kahve geldi8 Ocak kavrumlu. Demleme öneriniz var mıdır @Alireza Razzaghzadeh
rica ederim ne demek , dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. profil olarak aromatik bir kahve değil sanırım ancak içim olarak rahat içilen bir kahve. birer kere V60 ve Kalita da demledim. V60 daki içim daha hoşuma gitti. Bir kere de espresso denedim ancak değirmeni ayarı ilk seferde tutmadığı için 18 sn de 21g / 50 g gibi bir çıktı aldım. Buna rağmen yine de rahatsız edici bir ekşilik yoktu.Geç geri dönüşüm için lütfen kusuruma bakmayın. Kavurucu orta kavrulmuş kahveyi tercih ediyorum. Kafede blooming dahil olmak üzere 3 dokuş yapılıyordu ve benim denemelerimde de 3 dokuş çok iyi sonuç verdi. Kavrumlar pek deneysel demleme yöntemlerine uygun değil.
Firmanın diğer kahvelerini deneme fırsatınız oldumu ??rica ederim ne demek , dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. profil olarak aromatik bir kahve değil sanırım ancak içim olarak rahat içilen bir kahve. birer kere V60 ve Kalita da demledim. V60 daki içim daha hoşuma gitti. Bir kere de espresso denedim ancak değirmeni ayarı ilk seferde tutmadığı için 18 sn de 21g / 50 g gibi bir çıktı aldım. Buna rağmen yine de rahatsız edici bir ekşilik yoktu.
merhaba açıkçası deneme şansım olmadı eğer mümkün olursa denemek isterim size zahmet olmayacaksaFirmanın diğer kahvelerini deneme fırsatınız oldumu ??
bende halen 2 farklı kahveleri mevcut , size bir miktar gondere bilirim dilerseniz .
seve seve ,özelden bana adresinizi iletirseniz yarın kargo ile gonderirim size .merhaba açıkçası deneme şansım olmadı eğer mümkün olursa denemek isterim size zahmet olmayacaksaayrıca kibar teklifiniz içinde çok teşekkür ederim.