• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bolivya Kahve Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sarapl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Bu kadar olur bugün hediye olarak bu kahve geldi :) 8 Ocak kavrumlu. Demleme öneriniz var mıdır @Alireza Razzaghzadeh
Geç geri dönüşüm için lütfen kusuruma bakmayın. Kavurucu orta kavrulmuş kahveyi tercih ediyorum. Kafede blooming dahil olmak üzere 3 dokuş yapılıyordu ve benim denemelerimde de 3 dokuş çok iyi sonuç verdi. Kavrumlar pek deneysel demleme yöntemlerine uygun değil.

Geç geri dönüşüm için lütfen kusuruma bakmayın. Kavurucu orta kavrulmuş kahveyi tercih ediyorum. Kafede blooming dahil olmak üzere 3 dokuş yapılıyordu ve benim denemelerimde de 3 dokuş çok iyi sonuç verdi. Kavrumlar pek deneysel demleme yöntemlerine uygun değil.
rica ederim ne demek , dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. profil olarak aromatik bir kahve değil sanırım ancak içim olarak rahat içilen bir kahve. birer kere V60 ve Kalita da demledim. V60 daki içim daha hoşuma gitti. Bir kere de espresso denedim ancak değirmeni ayarı ilk seferde tutmadığı için 18 sn de 21g / 50 g gibi bir çıktı aldım. Buna rağmen yine de rahatsız edici bir ekşilik yoktu.

rica ederim ne demek , dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim. profil olarak aromatik bir kahve değil sanırım ancak içim olarak rahat içilen bir kahve. birer kere V60 ve Kalita da demledim. V60 daki içim daha hoşuma gitti. Bir kere de espresso denedim ancak değirmeni ayarı ilk seferde tutmadığı için 18 sn de 21g / 50 g gibi bir çıktı aldım. Buna rağmen yine de rahatsız edici bir ekşilik yoktu.
Firmanın diğer kahvelerini deneme fırsatınız oldumu ??
bende halen 2 farklı kahveleri mevcut , size bir miktar gondere bilirim dilerseniz .

Firmanın diğer kahvelerini deneme fırsatınız oldumu ??
bende halen 2 farklı kahveleri mevcut , size bir miktar gondere bilirim dilerseniz .
merhaba açıkçası deneme şansım olmadı eğer mümkün olursa denemek isterim size zahmet olmayacaksa :) ayrıca kibar teklifiniz içinde çok teşekkür ederim.

merhaba açıkçası deneme şansım olmadı eğer mümkün olursa denemek isterim size zahmet olmayacaksa :) ayrıca kibar teklifiniz içinde çok teşekkür ederim.
seve seve ,özelden bana adresinizi iletirseniz yarın kargo ile gonderirim size .

sevgiler:coffee:

Geri