• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A.M.O.C - Hollanda, Rotterdam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
1714925566861.png

website

Hollanda lı bir firma. Çok geniş bir kahve seçkileri var. Siparişleri seçiminize göre cam Pet kavanozda yada vakumlanmış paketlerde gönderiyorlar. Vakum seçeneği beni mutlu etti. Ayrıca 1kg luk seçeneklerinde bir indirimleri mevcut (%10- %14 arası). Türkiyeye'de UPS kargo ile gönderim sağlıyorlar.

Şöyle bir sipariş oluşturduk.
SS 2024-05-05 at 19.29.00.jpeg

Laurina, Aji, Typica Majorda, Chiroso vb. ile Birleşmiş Milletler Varyeteler gibi bir seçki oldu.

Son düzenleme:
Ayıp olmasın diye masayı kırpıp attım valla. Yoksa masanın diğer kısmında danimarka, avusturya vb başka kahvelerde de vardı.

Yakında ihraç edilicez muhtemelen forumdan, futursuzca kahve aldığımız için.
Allah cüzdanına zeval vermesin yiğidim, ne diyeyim. Kurcaladım biraz seçki renkli ama ücretsiz kargo yoksa o biraz üzüyor genelde.

Coffeevine Nisan ayı seçkisi ile deneme fırsatı buldum. Memnun kaldım, Türkiye için gönderimleri olduğunu bilmiyordum (y) Bu arada sitelerinde kavanozların cam değil, plastik olduğu yazıyor.

thumbnail_IMG_1563.jpg

Son düzenleme:
Daha ziyade ekipman olarak ne var ne yok diye bakmaya giriyorum bu siteye ara ara. Her seferinde "olmaz olsun böyle site tasarımı" diyerek çıkıyorum. Küçük puntosuyla yorucu bir sadeliği var sitenin.

Daha ziyade ekipman olarak ne var ne yok diye bakmaya giriyorum bu siteye ara ara. Her seferinde "olmaz olsun böyle site tasarımı" diyerek çıkıyorum. Küçük puntosuyla yorucu bir sadeliği var sitenin.
Siz hala sitelere girip, o anlamsız tasarımlardan tektek mi bakıyorsunuz ? :rolleyes:

Bu arada sitelerinde kavanozların cam değil, plastik olduğu yazıyor.
Öyleymiş, Ben direk vakuma atladığım için dikkat etmemiştim.

Allah cüzdanına zeval vermesin yiğidim, ne diyeyim.
Ortak giriyoruz danaya. Cüzdan dan daha çok arkadaşlıklar dostluluk neticesidir bu alımlar.

Geri