• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

58mm Sepetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrsc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nrsc

Barista
İsim
Onur
Elimde 4 adet kullanmadığım sepet var. Fotoğrafları ve fiyatları tek tek aşağıdadır.

IMS All in One. Özellikle light roast için bir sepet. Firma önerisi 12-14 gram olsa da 16 gram dahi kullandım. 1:3 ratio espressolar için ideal.
Fiyat: 1200 tl

VST Ridged 22 Gram
Fiyat: 1300 tl

IMS Big bang 18-20 gram
Fiyat: 1000 tl

MHW 3Bomber DH basket. Medium-Dark roast çekirdekler için. Sütlü içecekler için espresso çekerken bunu kullanıyordum.

Benim konu hakkında pek bir bilgim yok da lelit ims stock sepet kullanıyorum, sepet değişikliği kahvede büyük bir fark yaratıyor mu

IMS sepetinizle aldığınız kahvenin kalitesinden memnunsanız, değiştirmenize gerek olmayabilir.
Benim konu hakkında pek bir bilgim yok da lelit ims stock sepet kullanıyorum, sepet değişikliği kahvede büyük bir fark yaratıyor mu
Elimde 4 adet kullanmadığım sepet var. Fotoğrafları ve fiyatları tek tek aşağıdadır.

IMS All in One. Özellikle light roast için bir sepet. Firma önerisi 12-14 gram olsa da 16 gram dahi kullandım. 1:3 ratio espressolar için ideal.
Fiyat: 1200 tl

Yükleniyor...​

ibb.co

VST Ridged 22 Gram
Fiyat: 1300 tl

Yükleniyor...​

ibb.co

IMS Big bang 18-20 gram

Yükleniyor...​

ibb.co

MHW 3Bomber DH basket. Medium-Dark roast çekirdekler için. Sütlü içecekler için espresso çekerken bunu kullanıyordum.
Fiyat: 1000 tl Web sitesine gidin ve incelemeyi izleyin

Son düzenleme:
IMS sepetinizle aldığınız kahvenin kalitesinden memnunsanız, değiştirmenize gerek olmayabilir.
Aslında espressoda çok tecrübem yok kasımdan beri evde espresso yapıyorum. Çok ekşi ve acı olmayacak şekilde çıktı alabiliyorum çoğunlukla 1:2 30sn sürecek şekilde. Ama bazen acaba neyi daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Çünkü birkaç çekirdekte çok daha güzel bir tat yakalayabilirken diğer çekirdeklerin hakkını veremiyormuşum gibi düşünüyorum.

Aslında espressoda çok tecrübem yok kasımdan beri evde espresso yapıyorum. Çok ekşi ve acı olmayacak şekilde çıktı alabiliyorum çoğunlukla 1:2 30sn sürecek şekilde. Ama bazen acaba neyi daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Çünkü birkaç çekirdekte çok daha güzel bir tat yakalayabilirken diğer çekirdeklerin hakkını veremiyormuşum gibi düşünüyorum.
Hocam açıkçası ben üstteki arkadaşa katılıyorum. Lelit'in stock basketi ims ise ve çok farklı arayışlarınız yoksa yeni bir basketi tavsiye etmem. Ama diyorsanız ki ben daha açık kavrum kahvelere yönelmek istiyorum, o takdirde en azından yukarıda ilana koyduklarımdan ims all in one ve big bang'i tavsiye edebilirim çünkü extractionı artırmak odakla iki basket de. Ims all in one daha deneysel bir sepet, scott rao'nun filter 3.0 reçetesine de uygun, daha kalın öğütümlere de uygun.

Geri