• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1500 Euro Bütçe Değirmen+makina (almanyadan)

ozgurmail

Yeni Üye
İsim
ozgur
Daha fazla  
İsim
ozgur
KULUBUN YENİ UYESİYİM.

MUKEMMEL BİR BİLGİ KAYNAGI

EVDE TIMEMORE C3 ESP + DELONGHI EC 685 KULLANIYORUM.

SADECE ESP. İÇİYORUZ EŞİMLE

TECRUBELI ARKADAŞLARDAN ALMANYADAN ALINABİLECEK 1500 EURO BUTCELI ELEKTRIKLI DEĞİRMEN VE MAKINA ONERILERI BEKLIYORUM.

HEVES İŞTE :)

ŞİMDİDEN TESEKKURLER

KULUBUN YENİ UYESİYİM.

MUKEMMEL BİR BİLGİ KAYNAGI

EVDE TIMEMORE C3 ESP + DELONGHI EC 685 KULLANIYORUM.

SADECE ESP. İÇİYORUZ EŞİMLE

TECRUBELI ARKADAŞLARDAN ALMANYADAN ALINABİLECEK 1500 EURO BUTCELI ELEKTRIKLI DEĞİRMEN VE MAKINA ONERILERI BEKLIYORUM.

HEVES İŞTE :)

ŞİMDİDEN TESEKKURLER
c3 esp ve ec685 i hediye edeceksen söyleyeyim)))
Öğütücü: Niche zero, eureka mignon zero 65
makine: lelit mara x, rocket appartamento
çok daha iyileri var ama bence bunlar sana fazlasıyla yeter.

Eğer medium roast kahvelerden hoşlanıyorsanız bende Niche zero şiddetle öneririm. Çok estetik, konik burr daha fazla fine ürettiği için kalibrasyon çok kolay, etrafı kirletmeden çalışıyor. Eğer espressoda heyecan peşindeyseniz, daha canlı ve köşeleri olan espressolardan hoşlanıyorsanı flat burr tercih etmenizde fayda var. Mazzer philios neden olmasın. Esp makinesinde terciniz lelit mara x veya bianca olabilir.

Eğer medium roast kahvelerden hoşlanıyorsanız bende Niche zero şiddetle öneririm. Çok estetik, konik burr daha fazla fine ürettiği için kalibrasyon çok kolay, etrafı kirletmeden çalışıyor. Eğer espressoda heyecan peşindeyseniz, daha canlı ve köşeleri olan espressolardan hoşlanıyorsanı flat burr tercih etmenizde fayda var. Mazzer philios neden olmasın. Esp makinesinde terciniz lelit mara x veya bianca olabilir.
flat burr değirmenler daha iyi diye birşey yok özetle değil mi ? amaca göre değerlendirmek mi lazım

Geri